Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lud od sreće

Robbie Williams postao tata, kćeri je dao ime Theodora Rose

robbie williams
pixsell
19.09.2012.
u 08:23

Sretnu vijest o rođenju prvog djeteta britanski glazbenik objavio je jučer na Twitteru.

Nestrpljenju Robbieja Williamsa napokon je došao kraj. Njegova supruga Ayda Field jučer je rodila zdravu djevojčicu koja je dobila ime Theodora Rose. Sretnu vijest Robbie je odmah objavio na Twitteru napisavši: ''Stigla nam je Theodora Rose zvana Teddy. Mama i tata slave, hvala svima na lijepim željama...''

Pjevač je najavio da će se uskoro s obitelji iz Los Anglesa preseliti u Veliku Britaniju jer, kako je rekao, ne želi da njegova kći ide u školu s "glupim idiotima".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije