Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi angažman

Recepti svete Hildegarde! Evo gdje trenutno radi omiljena voditeljica

Foto: Youtube Screenshot
1/4
26.02.2019.
u 19:07

Nakon što je odradila je emisiju na studentskom radiju UNIOS, Karmela Vukov Colić je angažman pronašla i na katoličkoj televiziji Laudato TV.

Voditeljica Karmela Vukov Colić niže nove projekte nakon odlaska s HRT-a. 

Odradila je tako emisiju na studentskom radiju UNIOS, a angažman je pronašla i na katoličkoj televiziji Laudato TV. Radi se o kulinarskoj emisiji 'Recepti svete Hildegarde', koja će se prikazivati nedjeljom u 16 sati, utorkom u 16.55 i četvrtkom u 8:30. 

Foto: Facebook screenshot

U najavi emisije stoji: - Jako je važno kako se hranimo. Učinite nešto dobro za svoje zdravlje i neka vam hrana bude kao lijek. Kuhajte s nama zdrava i ukusna jela po receptima svete Hildegarde! Već u srednjem vijeku ova svetica znala je većinu stvari koje je u proteklih stotinjak godina otkrila suvremena znanost! 

Pogledajte koji Hrvati javno svjedoče vjeru:

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Mi sami
Mi sami
20:19 26.02.2019.

Sretno Karmela!

BA
bazinga
13:01 27.02.2019.

Aj ljudi zaposlite posvudušu

GR
grodar
19:51 26.02.2019.

omiljena? hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije