Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godi joj promjena

Ovako Karmela uživa u slobodnom vremenu nakon odlaska s HRT-a

Foto: Grgur Žučko/pixsell
1/7
30.11.2018.
u 14:15

Da uživa punim plućima i nimalo ne žali zbog odlaska s HRT-a, Karmela je pokazala i sinoć na promociji knjige "Kolači moje omame Vilme – slatki okusi Austro-Ugarske" autora Maroja Mihovilovića.

U emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" voditeljica Karmela Vukov Colić bez imalo patetike oprostila se od gledatelja i kolege Mirka Fodora. 

Nakon 30 godina otišla je s HRT-a iako joj to nije bila želja, zdravstveni razlozi i odbijenica od vodstva kuće da nastavi suradnju s HRT-om kao vanjski suradnik bili su razlozi zbog kojih se Karmela oprostila od televizije. Sada konačno ima vremena za svoje gušte i hobije koje polako pretvara u novi posao.

Da uživa punim plućima i da nimalo ne žali zbog odlaska s HRT-a, Karmela je pokazala i sinoć na promociji knjige "Kolači moje omame Vilme – slatki okusi Austro-Ugarske" autora Maroja Mihovilovića. Na promociji je bila u društvu književnice Sanje Pilić, a na svom Facebooku pohvalila je autora.

"Iznimno cijenim čuvanje obiteljskog nasljeđa. I bake! Omama Vilma zasigurno bi bila ponosna na svog unuka koji je slatke uspomene svog djetinjstva podijelio i s nama", napisala je Karmela. 

Pogledajte gdje su nekad poznate tv voditeljice i što sada rade

Komentara 6

VI
Vito
15:08 30.11.2018.

Ovako Karmela uživa u slobodnom vremenu nakon odlaska s HRT-a ::: "Dooobro" iiiii ??? __ Zašto sad vi nas ne poštedite od nje, nego nam na silu pokazujete njezinu facu s umjetnom "smiješkom"???

VI
Vito
15:11 30.11.2018.

"Maaa daaaajte ne serite" __ Čovjek joj zaželio sve najbolje, a to "netko" zbrisao??? __ Zašto??? __ Zašto ste onda uopće omogućili komentiranje???

LU
Lukic45
19:40 30.11.2018.

I neka je otišla! Nula od voditeljice,antipatična,zbunjena Tko ju je i držao 30god??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije