Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
balkanska kraljica realityja

Razorila brak poznatom pjevaču, doživjela slom pred milijunima pa iz showa izašla kao pobjednica!

Foto: Instagram
1/5
09.07.2019.
u 10:39

Luni ovo nije prvo sudjelovanje u ovom formatu. I u prošloj sezoni došla je do samog kraja, a iako su mnogi mislili da će joj romansa sa Slobom Radanovićem osigurati pobjedu, to se na kraju nije dogodilo.

Nakon deset mjeseci u izolaciji titulu pobjednice druge sezone kontroverznog showa ''Zadruga'' odnijela je Luna Đogani. Srpska blogerica kući je otišla bogatija za glavnu nagradu od 50.000 eura, ali to je tek dio onoga čime je podebljala svoj bankovni račun. 23-godišnja Luna za svaki tjedan boravka u Zadruzi dobila je oko 3.000 eura pa je od sudjelovanja zaradila ukupno 170.000 eura, pišu srpski mediji.

Luna je od samog početka bila favorit publike pa joj je produkcija dozvolila i neke stvari koje drugi nisu imali na raspolaganju, poput psihološke pomoći. Luni ovo nije prvo sudjelovanje u ovom formatu. I u prošloj sezoni došla je do samog kraja, a iako su mnogi mislili da će joj romansa sa Slobom Radanovićem osigurati pobjedu, to se na kraju nije dogodilo. Planove joj je tada pomrsila Radanovićeva bivša supruga Kija Kockar koja je naknadno ušla u reality i odnijela pobjedu. Zbog cijele situacije doživjela je nekoliko psihičkih slomova i to pred milijunskim gledateljstvom.

U drugoj sezoni Đogani je pošlo za rukom ono što prije nije. – Zaslužila sam pobjedu jer sam dala sebe na pladnju, ogolila sam se potpuno, bila sam povrijeđena, ali sam se na kraju izdigla – rekla je Luna nakon pobjede. Novac planira uložiti u glazbenu karijeru i nastaviti stopama svojih roditelja majke Anabele i oca Gagija koji su 90-ih osnovali bend Funky G.

Glazbenim putem nakon pobjede u Zadruzi krenula je i prošlogodišnja pobjednica Kija Kockar, a vijest o Luninoj pobjedi dočekala ju je nakon jednog koncerta u inozemstvu. – Kao što sam nekad rekla – sramota Srbije! Ali postala je sprdnja i, eto, s prošlogodišnjih 22 posto stvorilo se još 8 posto degenerika ili se ovih 22 posto od prošle godine zaista potrudilo. Šalu na stranu, Luna do pobjede. Svi smo navijali za nju. Zaslužila je taj novac – komentirala je Kija.

Na njezinu izjavu odmah se osvrnula i Luna Đogani. – Ne pogađa me mišljenje ljudi koji nemaju nikakav značaj u mom životu. Kija ne postoji u mom životu i ne razmišljam o njoj – odgovorila je Luna.

Pogledajte i koji su parovi ostali prijatelji nakon razvoda!

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
10:50 09.07.2019.

Predivna vijest ostaje mi samo 👏👏👏👏 na ovako divne i progresivne stvari

ML
mlado
11:09 09.07.2019.

Samo tako! Uvozite smeće iz Srbije! To je ono što želimo čitati!

80
8.000 eura, 8.000 eura!
10:45 09.07.2019.

Dno dna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije