Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nominacije za Porin

Raspoloženi Goran Bare: Zapalit ćemo Opatiju kao Neron Rim

Goran Bare
21.03.2012.
u 16:13

Najviše razloga za zadovoljstvo imaju Goran Bare i Majke sa 11 nominacija. Samo jednu manje, njih deset, ove su godine prikupili TBF-ovci, a za petama im je, s devet nominacija, Massimo

I kritika, i publika, i glazbena branša isto dišu kad je riječ o nominacijama za prestižnu diskografsku nagradu ove godine. Najviše razloga za zadovoljstvo imaju Goran Bare i Majke čiji se album "Teške boje" izborio za 11 nominacija – uključujući i one najprestižnije, za pjesmu i album godine te hit godine.

Samo jednu manje, deset nominacija, ove su godine prikupili TBF-ovci; osam nominacija za album "Pistaccio Metallic", jednu za najbolji kompilacijski album, "The Best Of Nostalgično-Fantastično" i jednu za hit godine. Za petama im je, s devet nominacija, Massimo i njegov album "Dodirni me slučajno".

– Nisam očekivao, mislio sam da će TBF pobrati sve nominacije. Nadao sam se možda dvjema, trima, ali 11... Još ne mogu vjerovati. Slavit ću s dečkima iz grupe, nećemo večeras zalomiti, nego u Opatiji. Tamo ćemo zabrijati, ima da zapalimo Opatiju kao Neron Rim – rekao je odlično raspoloženi Goran Bare.

– Ovo je prvi put da imam toliko nominacija i veseli me što sam počeo shvaćati što publika hoće od mene. Do sada bih  pjesmu ocijenio savršenom, a publika ne. Nakon toliko godina počinjem shvaćati što žele – dodao je Massimo kojemu je Bare darovao vinil-ploču Majki. 

– Bare je napravio fantastičan album, slušao sam "unplugged" Teške boje i odmah sam mu zvao menadžera i nahvalio ga. Kad je nešto dobro, dobro je – dodao je Massimo.

Ključne riječi

Komentara 24

ST
stefj
17:21 21.03.2012.

Zapalit ćemo Opatiju kao Neron Rim... Prevedimo to na hrvatsku zbilju i mi svoga Nerona imamo. Eno ga, sjedi na Pantovčaku i svira li ga svira...

Avatar pretorijanac
pretorijanac
18:46 21.03.2012.

A što je taj Massimo napravio za 9 nominacija??? Koji hit? Za ne povjerovati...

DU
Deleted user
18:17 21.03.2012.

ZAMP ne voli Bareta, kažu da nije jedan od 10 najslušanijih u Hrvatskoj što sigurno nije istina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije