Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAC IZA REŠETAKA

Rade Šerbedžija uhićen zbog vožnje u pijanom stanju!

rade šerbedžija
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
30.06.2018.
u 10:44

Kada su ga zaustavili policajci su uz Šerbedžiju pronašli napola otvorenu bocu viskija,a on je pokazivao očite znakove intoksikacije, piše TMZ koji je objavio i njegovu fotografiju snimljenu u policijskoj postaji.

Naš poznati glumac Rade Šerbedžija uhićen je prošlog tjedna u Kaliforniji zbog vožnje u pijanom stanju. Kako piše TMZ, glumca je policija privela nakon što su primijetili kako njegov Lexus krivuda ulicama Santa Monice i malo je nedostajalo da ošteti parkirane automobile.

Kada su ga zaustavili policajci su uz Šerbedžiju pronašli napola popijenu bocu viskija,a on je pokazivao očite znakove intoksikacije, piše TMZ koji je objavio i njegovu fotografiju snimljenu u policijskoj postaji.

 

Glumac je uhićen, a nakon što je platio jamčevinu pušten je na slobodu. Šerbedžija je za 24 sata potvrdio da su ga priveli.

- Nisam počinio nikakav prekršaj, zaustavili su me reda radi. Imao sam 0.8 promila, tri puta su mi radili alkotest. Prepoznali su me policajci, pa su mi dopustili da platim jamčevinu i da izađem iz zatvora - rekao je glumac i dodao kako u automobilu nije pio viski već je prije vožnje popio čašu vina.

rade šerbedžija
1/5
Ključne riječi

Komentara 250

ST
stjef
11:08 30.06.2018.

Trumpe ustašo!

KO
kodamesepita
10:55 30.06.2018.

da su ga u hrvatskoj uhvatili morali bi se još izvinjavati jer su ga uopće zaustavili ....

Avatar Idler 3
Idler 3
11:00 30.06.2018.

Prvo onaj šok proti Švice, pa potom nokaut od Brazila...teško je to....treba to uzet kak olakotnu okolnost >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije