Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLUMAČKI PRIJATELJI

Rade Šerbedžija otkrio zašto ga je Dragan Nikolić zvao Hrvat

Rade Šerbedžija
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
18.12.2017.
u 20:19

Tada nismo razgovarali o nacionalnostima, nego o ženama, nogometu i filmu - rekao je Šerbedžija

Glumac i pjevač Rade Šerbedžija 26. prosinca nastupit će sa svojiM Zapadnim koldovorom u beogradskom Narodnom pozorištu. Šerbedžija će tog dana u Beogradu i promovirati svoju autobiografsku knjigu "Poslije kiše", u kojoj je iznio puno zanimljivih detalja o svom životu. O tome je i razgovarao u videointervjuu za Blic. Jedna od zanimljivijih priča je i ta o njegovom druženju s Draganom Nikolićem i Zoranom Radmilovićem. LegendarnI glumci su Šerbedžiju zvali Hrvat, iako je on srpske nacionalnosti.

- Bili smo veliki prijatelji. Gaga me zvao Hrvat jer sam dolazio iz Zagreba, pričao na ijekavici, i donosio zagrebačku glumačku školu. Što bih ja njemu uopće govorio da sam Srbin? Tada nismo razgovarali o nacionalnostima, nego o ženama, nogometu i filmu - rekao je Šerbedžija, koji će na koncertu u Beogradu imati razloga za slavlje. Baš tog dana trebao bi mu se roditi unuk, kojeg očekuje njegov sin Danilo.

Djeca su me naslijedila. Kći mi je poznata glumica, a sin redatelj. Ne dajem im nikakve savjete, pa nisam ih ni ja primao kad sam bio mlađi - rekao je Šerbedžija.

Rade Šerbedžija
1/16

Komentara 29

Avatar tetina
tetina
08:11 19.12.2017.

Nekad ugledni VL u sto se pretvoriti. . Promoviranje srbijadije I yusmradihe...sramute se..

LU
Luka552
06:50 19.12.2017.

Još malo pa će biti Ustaša, hahahha

Avatar Cinco
Cinco
23:01 18.12.2017.

Kakva farsa!? Dolazio iz Zagreba, a navijao za beogradski Partizan. I ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije