Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđeno

Publika u Melbourneu izviždala Guns N' Roses zbog velikog gafa

Guns N' Roses
Foto: Splash News
1/4
16.02.2017.
u 11:30

Prvo je koncert počeo sat vremena kasnije od predviđenog, a onda je njihov najavljivač, tehničar McBob kazao na mikrofon: "Pozdrav Sydneyu!"

Legendarni rockeri Guns N'Roses izviždani su na početku koncerta u Melbourneu ispred 70 tisuća ljudi. Prvo je koncert počeo sat vremena kasnije od predviđenog, a onda je njihov najavljivač, tehničar McBob kazao na mikrofon: "Pozdrav Sydneyu!"

Poznat je rivalitet dvaju najvećih australskih gradova, pa je jasno zašto je publika ovaj gaf dočekala velikim negodovanjem. No, grupa se iskupila odličnim koncertom, a poslije su se i ispričali na Facebooku.

– Melbourne! McBob je nakon 30 godina najavljivanja napravio slučajnu pogrešku. Jako nam je žao. Hvala vam što ste večeras došli na koncert – napisali su u objavi.

Poslije je i njihov pjevač Axl Rose objavio fotografiju punog stadiona te napisao:

– Melbourne! Nisam jučer primijetio uvod! Primite naše duboke isprike! Divna ste publika. McBob se užasno osjeća!

Inače, Gunsi su prije Melbournea dvije noći zaredom svirali u Sydneyu, pa je taj pretrpani raspored i zbunio McBoba. Kako kažu izvještaji, koncert u Melbourneu bio je odličan. Grupa je izvela klasike poput "Sweet Child O'Mine" i "You Could Be Mine", baš kao i poznate obrade "Live And Let Die" i "Knockin' On Heaven's Door". Na pozornici im se pridružio i gitarist Angus Young iz grupe AC/DC.

Guns N'Roses na svjetskoj su turneji "Not In This Lifetime". U Europu stižu krajem svibnja, a najbliže nama bit će 10. srpnja u Beču. 

 

>>Axl Rose zahtijeva od Googlea da se uklone sve fotke na kojima izgleda debelo

>>Guns N' Roses u jednom danu prodali milijun karata za europsku turneju

Ključne riječi

Komentara 3

TE
Testera
00:09 17.02.2017.

Tako nadrogirani, dobro da su registrirali da su u Australiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije