Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORANA I IVAN

Prošlo već godinu dana od zaruka, još nema najave vjenčanja

Korana i Ivan
Foto: Instagram
1/6
09.08.2017.
u 22:18

- Datum vjenčanja još ne znamo, ali uživamo u cijelom tom proesu. Još ne znam ni kakvu vjenčanicu želim - kazala je Korana

Voditeljica Korana Gvozdić na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom, komičarem Ivanom Šarićem. Ispod nje je napisala: “Na ovome mjestu, prije točno godinu dana!”

Pokraj toga stavila je emoji prstena. Fotografija je snimljena na grčkom otoku Zakynthosu, gdje par već tradicionalno ljetuje. Naime, voditeljica i komičar prošle su se godine ondje zaručili, a u ožujku ove godine Korana je progovorila i o pripremama za vjenčanje:

- Datum vjenčanja još ne znamo, ali uživamo u cijelom tom procesu. Još ne znam ni kakvu vjenčanicu želim. Vjerujem da ću je pronaći nakon što obavimo sve tehničke pojedinosti vezane uz vjenčanje. Dok ne odrede datum vjenčanja, zaljubljeni zaručnici uživaju u godišnjem odmoru punim plućima, a najbolji svjedok tome njihovi su profili na društvenim mrežama na kojima redovito objavljuju fotografije s brojnih zajedničkih putovanja.

 

Komentara 4

US
usredini
00:49 10.08.2017.

Sretno, simpatična ljudi

ET
etrao
23:00 09.08.2017.

Rijetko antipatican tip! Ako je on komicar ja sam astronaut!

HE
herc7
23:03 09.08.2017.

Ma neces se ti ni udat za tog luzera... Munjevito stagnira i nestaje sa scene...Vjeciti wonabi a nije dorastao sceni u hrvata... ma kako losa ista bila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije