Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni političari

Zaljubljeni Korana Gvozdić i Ivan Šarić obožavaju hokej

Hokej
Foto: Mirko Janković
1/10
24.01.2014.
u 13:22

Ovaj četvrtak protekao je u znaku hokejskog spektakla Arena Ice Fever tijekom kojeg su zagrebački medvjedi odigrali prvu od dvije utakmice u Areni Zagreb.

Ovaj četvrtak protekao je u znaku hokejskog spektakla Arena Ice Fever tijekom kojeg su zagrebački medvjedi odigrali prvu od dvije utakmice u Areni Zagreb.

Hokejski spektakl nisu propustili ni Korana Gvozdić i Ivan Šarić, Rene Bitorajac, Anamarija Vuković, kao ni brojni političari. Davor Bernardić, Tihomir Jakovina te Darko Lorencin s obitelji uživali su u igri hokejaša Medveščaka.

>>Ivan Šarić i Korana Gvozdić u vezi su osam mjeseci!

Komentara 2

DR
DRINUTREBAPREGAZITI
14:15 24.01.2014.

pogledajte, sve sami SDP-ovci! S obzirom da je direktor kluba Belinić unuk partizanskog koljača, marka belinića, ne čudi tko je sve u loži!

LO
lopti28
15:36 24.01.2014.

Lijepa je Korana.Jedna od rijetkih simpa cura iz javnog života.Ona i Doris Pinčić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije