Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godinu dana se skrivali

Procurile fotke! Slavna pjevačica hrvatskih korijena uhvaćena kako izmjenjuje nježnosti sa 17 godina starijim dečkom

Foto: profimedia
1/10
27.08.2021.
u 21:09

Pjevačica hrvatskih korijena svoj privatni život skriva kao zmija noge te su svoju vezu oboje poricali 2016. godine kada su prvi put uhvaćeni kako se druže.

Slavna pjevačica Lorde, pravoga imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor (24), napokon je uhvaćena sa svojim dečkom glazbenikom Justinom Warrenom (41). Naime, pjevačica hrvatskih korijena svoj privatni život skriva kao zmija noge te su svoju vezu oboje poricali 2016. godine kada su prvi put uhvaćeni kako se druže. 

Foto: profimedia

No, ovoga puta to nije uspjela jer su je paparazzi uhvatili u Zapadnom Hollywoodu na spoju, a neke fotke pokazuju kako izmjenjuju nježnosti. 

Foto: profimedia

Njih dvoje zaista je teško uhvatiti zajedno u javnosti, međutim paparazzi su ovaj put bili brži. Njih dvoje bili su ležerno odjeveni, a viđeni su kako razgovaraju i smiju se za vrijeme večere s prijateljima ispred jednog restorana. Justin je na sebi imao crni džemper i traperice, a Lorde je odjenula oversize sivi sako preko topa iste boje te široke svijetle hlače. Pjevačica je kosu splela u dvije francuske pletenice.

Podsjetimo, Warren je 2016. godine poricao da su on i pjevačica u vezi.  "Ella i ja godinama radimo zajedno i dobri smo prijatelji. Bilo kakve glasine da smo 'par' su smiješne, rekao je Justin tada, pisao je Page Six. 

Poslije 2016. godine snimljeni su još samo jednom, i to prošle godine, no ni tada paparazzi nisu uspjeli uhvatiti dokaz o ljubavi između njih dvoje budući da nije bilo dodira među njima. 

VIDEO>>Severina i Igor Kojić se sporazumno rastali

Ključne riječi

Komentara 12

RO
romobil
05:37 28.08.2021.

Procurile!? ..... Nisu valjda vodene!?

ZM
Zmaj2
07:28 28.08.2021.

Slavna pjevacica opet

Avatar TvojUjko
TvojUjko
09:18 28.08.2021.

Nikad cuo za njih, dobro sto je ovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije