Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozači oprez!

Od danas se za promet zatvara dio važne zagrebačke prometnice, i to na nekoliko mjeseci, evo detalja

Zagreb: Radovi na obnovi podvožnjaka u Selskoj cesti
Emica ElvedjiPIXSELL
21.05.2024.
u 06:30

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za razumijevanje

Zbog nastavka radova na sanaciji i zamjeni dotrajalih dijelova podvožnjaka, od danas će u zoni željezničko - cestovnog podvožnjaka u Adžijinoj, biti zauzet dio kolnika, odnosno jedna prometna traka. Promet će se odvijati dvosmjerno po preostalom dijelu kolnika, a radovi koje koje izvodi HŽ Infrastruktura, trajat će sve do 5. kolovoza.  

Iz Grada mole da posebnu pozornost obrate pješaci koji će biti preusmjereni preko postojećih pješačkih prijelaza. Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, iz Grada vozačima predlažu sljedeće obilazne pravce:

VEZANI ČLANCI: 

  • Adžijina – Nova cesta – Ulica grada Vukovara – Savska
  • Jagićeva – Jukićeva – Savska – Trg D. Petrovića – Kranjčevićeva – Adžijina

Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji, a iz Grada sugrađane upozoravaju na moguće poteškoće u prometu te ih mole za razumijevanje. 

Komentara 2

TM
trade_mark
08:58 21.05.2024.

ovaj tomašević stalno nešto zatvara, ne možemo se više normalno ni voziti po gradu a da nas ne ometa u ustavom zajamčenim pravima!

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:34 21.05.2024.

gradjenje bez plana a asfaltirane ceste se namjerno nakon 30 dana ostecuju nekim kanalima za plin ...samo da cesta bude naceta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije