Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika većina građana se protivi

Država konzervativnija od građana: dopušta otežavanje pobačaja i molitve na trgovima

20.05.2024.
u 20:16

Hrvatska državna politika odobravanjem takvih okupljanja podržava manjinsko mišljenje hrvatske populacije i prešutno im dopušta da aludiraju na ugrožavanje ženskih ustavnih prava, kaže prof. Branka Galić

Komentara 50

NI
Ninica
20:36 20.05.2024.

Pa da je i manjinsko, zar vi ne podržavate manjine? Ili samo one manjine koje vama odgovaraju. U Europi, Americi postoje ultrakonzervativni Židovi, Muslimani, pa valjda mogu i konzervativni Katolici. U čemu je vaš problem? Pa tim ljudima omogućuju se sve vjerske slobode, njihova hrana, njihove bogomolje, a vi trubite o državi koja to dopušta Katolicima. Što bi trebala zabraniti ? Pa kakav totalitarizam vi ljevičari zazivate ponovno?

Avatar tuđinskekratkenoge
tuđinskekratkenoge
20:34 20.05.2024.

Iz teksta nije vidljiv niti jedan jedini dokaz da se doista o tome da je većinski dio narod protiv molitve na trgovima. Moguće da je osobno mišljenje ali le daleko od svake dokazane činjenice.

Avatar southman
southman
20:28 20.05.2024.

Kakav je ovo tekst ?? Same gluposti !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije