Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek elegantna

FOTO Severina stigla na ročište u upečatljivoj modnoj kombinaciji: Haljina od 1170 eura s čipkom na grudima

Zagreb: Severina dolazi na Općinski sud
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/12
20.05.2024.
u 16:43

Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele, čija je cijena na službenoj stranici nešto više od 1000 eura.

Pjevačica Severina Vučković je danas stigla na Općinski građanski sud u Zagrebu na posljednjem ročištu u slučaju tužbe koju je protiv nje digla sutkinja Lucija Lasić. Podsjetimo, sutkinja Lucija Lasić tužbu je podigla u veljači 2020. godine. No, zbog bolesti pjevačice, ročište je odgođeno. Lasić je tuži zbog povrede prava osobnosti, a od Severine traži malo manje od tri tisuće eura odštete. 

– Ne znam zašto se čudim što se ovo događa i svom sustavnom psihičkom silovanju od oca i institucija kad u ovoj zemlji ni žene ni djevojčice nemaju sudsku zaštitu i podršku zbog fizičkog silovanja. Slično silovanje i sama sam prošla na Županijskom sudu u Splitu, i to u sudskom postupku pokušaja oduzimanja djeteta kod sutkinje Lucije Lasić – rekla je Severina na konferenciji za novinare u listopadu 2019. godine uoči početka svoje regionalne turneje "The Magic Tour". 

GALERIJA Severina na posljednjem ročištu:

Zagreb: Severina dolazi na Općinski sud
1/12

Sutkinja Lasić bila je u sudskom vijeću na Županijskom sudu u Splitu koje je tada odlučivalo o žalbi pjevačice na odluku suda po kojoj malodobni sin Aleksandar živi s ocem Milanom Popovićem dok je majci dopušteno da viđa sina. Severini je tada oduzeto i pravo odlučivanja u vezi s pitanjem zdravstvene skrbi i obrazovanja.

VEZANI ČLANCI:

- Danas sam dala svoj iskaz i sretna sam što sam napokon imala priliku iznijeti sve okolnosti vezane za tu medijsku konferenciju koja je bila predmet ove tužbe, kazala je Severina za 24 sata. Cijeli postupak bio je zatvoren za javnost, a sutkinja Lasić nije htjela komentirati posljednje ročište. Presuda bi navodno trebala biti za mjesec dana.

GALERIJA Pogledajte kako se Severina mijenjala kroz godine

Zagreb: Severina dolazi na Općinski sud
1/72

Inače, Severina je na Općinski građanski sud u Zagrebu stigla u zanimljivoj haljini brenda Magda Butrym čija je cijena oko 1170 eura. Uz haljinu je iskombinirala torbicu brenda Bottega Veneta. Nosila je i bijele ravne ALAIA cipele, čija je cijena na službenoj stranici nešto više od 1000 eura. 

VIDEO Severini usred koncerta pukle hlače, pogledajte kako je to riješila

Ključne riječi

Komentara 11

NI
nikola1975
17:49 20.05.2024.

Zanimljivo modna kombinacija od cca 2200 eura (i još su "zaboravili reći da je torbica oko 3000 eur) dakle cca 5000 eura modna kombinacija. Baš me zanima koliko ima prijavljenih prihoda u zadnjih par godina

KU
kuki333
17:37 20.05.2024.

Moralna vertikala u "hrvata"

RE
Reall
20:38 20.05.2024.

Dovoljno je reći Severina, pametnom dosta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije