Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stravično ubojstvo

Susjedi u šoku nakon obiteljskog krvavog sukoba u Knegincu: 'Strašna tragedija. Nikad nitko nije radio probleme'

Donji Kneginec: Policijski očevid gdje je sin ubio svog oca te ranio majku
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
20.05.2024.
u 22:38

"Dragec je bio prekrasan čovjek, baš velika žal. Koliko sam vidjela susjeda je imala povezane ruke i hitna ju je odvezla"

Velike tragedija desila se danas u poslijepodnevnim satima u Donjem Knegincu u Varaždinskoj županiji gdje je ubijen je 64-godišnji muškarac. Prema prvim informacijama u obiteljskoj kući 38-godišnjak je hladnim oružjem usmrtio 64-godišnjaka. Ozlijeđena je jedna 61-godišnjakinja. Kako doznajemo, ubojica je uhićen i priveden u Policijsku postaju Varaždin. Prema neslužbenim informacijama, sin je ubio oca i ranio majku.

Susjedi iz naselja su u šoku, neki tvrde kako nikad nije bilo problema s tom obitelji, no jedan susjed navodi kako je ubojica Denis K. (38) ipak imao nekih zdravstvenih problema, piše 24sata. 

"Strašna tragedija. Mirni ljudi, dobri susjedi, nikad nitko ne bi pomislio da će se tako nešto odviti. Nikad nitko nije radio probleme. No, nešto je vjerojatno bilo kad se to dogodilo", istaknuo je susjed. "Povučen, često je šetao ulicom, a nekad je znao pozdraviti. No, on nije bio sav svoj" ističe susjeda aludirajući na nesreću koju je imao prije nekoliko godina. Tada se Denis otrovao ugljičnim monoksidom zbog kvara plinskih instalacija. "Imao je posljedice nakon toga, no nitko nije mogao zamisliti da će dogoditi krvavi sukob. Oni su govorili da on nešto radi za računalom, no što je radio nitko točno ne zna" ističe susjeda koja žali zbog smrti susjeda.

"Dragec je bio prekrasan čovjek, baš velika žal. Koliko sam vidjela susjeda je imala povezane ruke i hitna ju je odvezla", rekla je susjeda za 24sata.

VEZANI ČLANCI: 

Komentara 6

Avatar Retro
Retro
22:52 20.05.2024.

Stanje nacije: totalni kolaps.

BO
BoljiSvijet
07:53 21.05.2024.

Nitko nije znao čine se bavi sin osim da nešto radi na kompjuteru...znači nezaposlen 38 godišnjak bez djevojke supruge djece ...već po cijele dane na kompjuteru igrice i porno sadržaj..uz to možda sin jedinac..prekrasan recept za karastrofu koja se samo čekala da se dogodi...tko je sljedeći? .sigurno neka obitelj idući tjedan iz recimo okolice Osijeka..i za njih budu susjedi šokirani kad čuju za tragediji

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
07:34 21.05.2024.

ako imamo istambulsku kako i jedna zena moze biti predmet nasiljla!??? Kako?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije