Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA KNJIGA

Princ William piše novu knjigu, pratiteljima u najavi za oko zapeo jedan detalj

princ William
Foto: PA/Pixsell
1/9
20.09.2021.
u 18:50

Princ William piše knjigu naslova 'Pucanj zemlje - Kako spasiti naš planet' o globalnoj klimatskoj krizi kojom želi upozoriti i potaknuti ljude da djeluju.

Princ William (39) na službenom je Twitter profilu kraljevske obitelji objavio video kojim je iznenadio svoje pratitelje. Vojvoda od Cambridgea je u videu pokazao da je uvod svoje knjige počeo tipkati na pisaćoj mašini, a sve je posebno nasmijao jedan detalj iz videa. Princ piše knjigu o globalnoj klimatskoj krizi naslova 'Pucanj zemlje - Kako spasiti naš planet' kojom želi upozoriti i potaknuti ljude da se osvijeste te djeluju. Ovim je videom najavio knjigu, a pratiteljima je posebno za oko zapelo njegovo tipkanje samo jednim prstom.

Inače, ova knjiga dio je akcije princa Williama 'The Earthshot prize' kojoj je cilj do 2030. godine zaustaviti klimatsku krizu i poboljšati uvjete života na zemlji.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije