Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU LAKO

Princ Harry doživio slom živaca zbog Meghan?

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
25.01.2020.
u 15:56

- Princ jednostavno više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristrokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Archieja sa sobom - kazao je izvor za The Globe

Američki tabloid Globe u svom novom broju piše kako je britanski princ Harry doživio slom živaca zbog svoje supruge Meghan Markle. 

- Princ jednostavno više nije mogao gledati koliko se loše njegova supruga nosi s ulogom aristrokratkinje. Strahovao je da će ga Meghan ostaviti i uzeti njihovog sina Archieja sa sobom. Sve te okolnosti su uzele svoj danak i u jednom trenutku je 'puknuo' zbog čega je tjednima išao na terapije kod psihijatra koji ga je posjećivao u sklopu vile u kojoj je boravio u Kanadi tijekom proteklih božićnih praznika  otkrio je anonimni izvor za The Globe  i dodao kako je Meghan njegov trenutak slabosti okrenula u svoju korist i savjetovala mu da će biti puno sretniji ako se jednostavno odreknu kraljevskih dužnosti i odsele iz Velike Britanije.

Podsjetimo, par će na proljeće ostati bez kraljevskih titula, a u kanadi su već izabrali novi dom za svoju obitelj.

- Kada smo se Meghan i ja vjenčali, "bili smo uzbuđeni, puni nade i spremni služiti. Zato me jako žalosti što je ovako završilo. Moja odluka da se žena i ja povučemo nije bila lagana", dodao je. "Tome su prethodili mjeseci razgovora i godine izazova i znam da nisam uvijek sve radio kako treba ali što se ovog tiče, zaista nije bilo druge - kazao je Harry britanskim medijima. 

Ključne riječi

Komentara 24

SL
slatix
17:37 25.01.2020.

Na što sve ona stvar može natjerati čovjeka čudo jedno.

Avatar TamiFlu
TamiFlu
16:47 25.01.2020.

Ponestalo mi toaletnog papira. Ovo je gore od salmonelle

Avatar Ozujsko69
Ozujsko69
18:21 25.01.2020.

Boli me ona stvar za Harijom kao i njega za mene

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije