Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u svim izdanjima

Prepoznajete li ovog glumca? Pratitelje iznenadio novom objavom: 'Sve moje varijante'

Foto: Instagram
1/6
14.05.2022.
u 15:00

- Sve moje varijante, starca, dječaka, pa do žene - napisao je Bešlagić uz objavu koja je prikupila gotovo 10 500 lajkova. U komentarima su mu se javile i brojne poznate dame.

Bosanskohercegovački kazališni, televizijski i filmski glumac Enis Bešlagić (47) sa svojim pratiteljima često komunicira putem društvenih mreža, a posljednjom objavom mnoge je iznenadio, ali i dobro nasmijao. Enis je objavio nekoliko fotografija na kojima je teško prepoznatljiv. Naime, glumac je uz popularnu aplikaciju koristeći razne filtere izradio fotografije koje ga prikazuju kao mladića, starca, ali i ženu. 

- Sve moje varijante, starca, dječaka, pa do žene - napisao je Bešlagić uz objavu koja je prikupila gotovo 10 500 lajkova. U komentarima su mu se javile i brojne poznate dame. Influencerica Ella Dvornik poručila mu je da mu je najbolja prva fotografija u nizu, pjevačica Ilma Karahmet dodala je da Enisa voli u svim oblicima, dok mu je Ida Prester ostavila emotikon smajlića baš kao i Iva Radić. 

Iako je poznat po svojoj duhovitosti i smislu za humor Enis je nedavno priznao da mu nije lako stalno razmišljati pozitivno i šaliti se u ovim teškim vremenima.  - Zaista, nije lako svakodnevno biti pozitivan. Dijeliti tu energiju i djelovati s osmijehom. Ali je opet lakše širiti tu pozitivu u ova teška vremena, nego čekati da ti je neko drugi donese. Mnogo je toga što nas čini sretnim i zadovoljnim oko nas, samo smo se navikli na to, pa i ne vidimo te silne blagodati. Sve je do nas – napisao je uz fotografiju na kojoj pozira u automobilu te se na licu vidi da mu je teško.


VIDEO Mia Dimšić nakon nastupa: 'Ponosna sam na svoj tim'

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
bezveze
16:17 14.05.2022.

Velikobošnjački antitalentirani uvlačiguz. Prodaje se u Zagrebu za simpatičnog dobroćudnog Muju.

PU
Pukovnik
15:08 14.05.2022.

Jadna ti je zemlja u kojoj se ovaj jugo-mudzahedin smatra kulturom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije