Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snimka objavljena na Twitteru

Princa Williama i Kate pitali što misle od Harryjevoj knjizi, a pogledajte što su oni učinili

Kate Middleton i princ William dobro se zabavljali na košarkaškoj utakmici izme?u Boston Celticsa i Miami Heata
Foto: Paul Edwards/The Sun/PRESS ASSOC
1/5
13.01.2023.
u 14:25

William i Kate u četvrtak su bili u posjeti jednoj bolnici u Liverpoolu, a tamo su ih dočekali su brojni obožavatelji s kojima su se rado fotografirali, ali i novinari.

Memoari princa Harryja pod nazivom 'Spare' trenutno su najprodavanija knjiga na tržištu, a zbog golemog interesa javnosti neki nakladnici morali su tiskati više od 100.000 novih primjeraka. Knjiga u kojima Harry otkriva sočne obiteljske tajne ponovno je uzburkala strasti, a o njoj se do sada nisu oglasili članovi kraljevske obitelji. 

William i Kate ovih u četvrtak su bili u posjeti jednoj bolnici u Liverpoolu, a tamo su ih dočekali su brojni obožavatelji s kojima su se rado fotografirali, ali i novinari. Predstavnike medija najviše je zanimalo mišljenje Williama i Kate o Harryjevoj knjizi. No, odgovor nisu dobili William i Kate u potpunosti su ignorirali sva novinarska pitanja vezana uz Harryja i njegovu knjigu te naposljetku samo hladno odšetali, a snimka je odmah osvanula na Twitteru.

Podsjetimo, knjiga je objavljena 10. siječnja, a prije nego je došla na police procurili su mnogi kontroverzni detalji. U knjizi princ je otkrio i detalje o sukobu svoje supruge Meghan Markle i princeze od Walesa, Kate Middleton, pisao je i fizičkom obračunu s bratom zbog Meghan, kao i o broju ljudi koje je ubio na dužnosti u Afganistanu. Ovo su samo neki od detalja koji su ranije procurili, a Harry je u svojim memoarima iznio još mnogo toga.

Princ je opisao i kako se njegova supruga iznenadila što se morala pokloniti kraljici te da ju je Sarah Ferguson, bivša supruga princa Andrewa, podučila kako će se pokloniti. Princ piše da je Meghan naklon obavila savršeno te da su u sobi bili i princeza Eugenie, njezin tadašnji zaručnik Jack, Sarah Ferguson, kraljica Elizabeta i princ Andrew. - Trenutak kasnije Meg me upitala nešto o kraljičinom asistentu. Pitao sam je o kome govori – dodao je Harry te otkrio da je Meghan pojasnila kako misli na čovjeka koji je kraljici Elizabeti držao torbicu te ju otpratio do vrata, a Harry joj je tada odgovorio da je to njegov stric, princ Andrew.

VIDEO Fotografije naših glumaca kako kleče postale su hit na Internetu, a zna se i zašto su na koljenima

Komentara 4

BL
blackeder2022
15:14 13.01.2023.

Ovaj Henri je totalni tudum.Zar on zbilja misli da je Megan toliko glupa i neupućena da ne zna tko je tko u njegovoj obitelji i da ne zna određena pravila ponašanja u ophođenju s kraljevskim obiteljima,pa makar i filmova?Šta on ne kuži da je ona profesionalna glumica,a da to me možeš biti ako si glup i neobrazovan?Jel on zna uopće zbrojiti 2 i 2 da skuži u kojoj se rupi krije zeko?Zbilja,tudumčina par exallance!

BE
Berlioz
16:31 13.01.2023.

Tek kad sam se oženio saznao sam da mi ne valjaju mater i otac.

KB
KAJ BI VAM REKEL
15:07 13.01.2023.

Potomci kolonizatora, robovlasnika i ubojica između ostalog. Zašto bi netko kupio knjigu napisanu od strane jednog takvog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije