Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
colin burgess

Preminuo bivši član legendarnog benda, vijest potvrdili kolege glazbenici: Strašno smo tužni

Profimedia
16.12.2023.
u 17:38

Colin je u bend došao 1973., a godinu dana kasnije su ga izbacili jer je bio optužen da je bio pija na pozornici. Kasnije je tvrdio da mu je netko ubacio nešto u piće.

Prvi bubnjar legendarnog benda AC/DC je preminuo. Imao je 77 godina. Tužnu vijest potvrdili su članovi benda na Instagramu. - Strašno smo tužni nakon što smo primili vijest da je Colin Burgess preminuo. Bio je naš prvi bubnjar i cijenjeni glazbenik. Sretne uspomene, sviraj u miru - napisali su na toj društvenoj mreži uz fotografiju Colina iz mladosti

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC/DC (@acdc)

Još nije poznat uzrok smrti glazbenika. 

Colin je u bend došao 1973., a godinu dana kasnije su ga izbacili jer je bio optužen da je bio pija na pozornici. Kasnije je tvrdio da mu je netko ubacio nešto u piće. Opet se kratko vratio dvije godine kasnije kada je bubnjar Phil Rudd koji ga je zamijenio ozlijedio ruku. 
Mnogi pratitelji i obožavatelji opraštaju se od glazbenika na društvenim mrežama. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZA
!zagreb!
23:37 16.12.2023.

On je bio u AC/DC 3 mjeseca dok su braća Young još tražili ljude koji će kompletirati bend. Ni Bon Scott još nije bio u bendu. Došao je tek pola godina iza. Nisu još ni snimili prvi album High Voltage.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije