Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaptol centar

Prekrasne Barbara Kolar i Žanamari Lalić na premijeri filma 'Američki varalice'

hustel
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/10
21.01.2014.
u 09:28

U Cineplexx su došli i sportaši Dubravko Šimenc i Zoran Primorac

Brojne hrvatske zvijezde jučer su uživale na premijeri filma "Američki varalice" u zagrebačkom Kaptol centru. Dobitnika Zlatnog globusa koji predvodi u broju nominacija za Oscara tako su gledali Žanamari Lalić, Danijela Trbović, Sandi Cenov, Rene Bitorajac, Barbara Kolar, Iris Androšević Pinjuh, Nera Stipičević i Ivana Ergić.

U Cineplexx su došli i sportaši Dubravko Šimenc i Zoran Primorac.

Redatelja David O. Russell prošloga je tjedna ušlo u povijest Akademije kao prva osoba u povijesti kojoj je uspjelo dvije godine za redom snimiti film koji je nominiran u sedam najvažnijih kategorija za Oscara – film, redatelj, glumac, glumica, sporedni glumac, sporedna glumica i scenarij.

Prošle je godine to uspio s filmom „U dobru i zlu“ („Silver Linings Playbook“), a ove upravo s „Američkim varalicama“.

U filmu „Američki varalice“ glavne su uloge ostvarili Christian Bale, Amy Adams, Bradley Cooper i Jennifer Lawrence – svi redom nominirani u svojim glumačkim kategorijama za prestižnu nagradu Oscar. Glumice Amy Adams i Jennifer Lawrence već su osvojile nagradu Zlatni globus za najbolju glavnu odnosno sporednu glumicu, a također su glavni favoriti i za Oscara.

Osim tih nagrada, film „Američki varalice“ osvojio je nagradu Zlatni globus za najbolji film godine, a još prije mjesec dana Udruženje kritičara New Yorka također ga je proglasilo najboljim filmskim ostvarenjem 2013. godine. Film „Američki varalice“ u domaćim kinima pretpremijerno se započeo prikazivati ovoga vikenda i to uglavnom na po jednoj projekciji dnevno u Cineplexx i CineStar kinima. Tijekom tri dana prikazivanja u izrazito ograničenoj kino distribuciji film je pogledalo nešto malo više od 4.500 gledatelja što je fantastičan rezultat i najbolji pokazatelj da domaća publika izrazito cijeni kvalitetne filmove.

>> Američki varalice: Sjajni glumci u duhovitoj kinoslastici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije