Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Celebrity ljeto

Poznati na godišnjem: Najsretniji kad su raščupani i bosonogi

Foto: Instagram/Wanda Nara
1/5
27.07.2018.
u 14:04

Kovačić, Ibanez, Katarina Baban i Boris Rogoznica odlučili se na odmor u Hrvatskoj

Da im je Dalmacija u srcu, potvrđuje i nogometaš Mateo Kovačić i njegova supruga Izabel jer su prošle godine boravili na Hvaru, a i ove godine ljetuju na našem jugu.

Lijepa Zagrepčanka stavila je fotografiju s plaže ne označivši gdje se točno nalazi, ali njezina rečenica da je Hrvatska raj na zemlji – govori sve.

 

 

Croatia is Heaven on Earth 💙

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

 

Nogometaš Luis Ibáñez sa suprugom Martom i njihovo dvoje djece provodi opuštene trenutke na Murteru.

 

 

Say Hello to Summer 💙💚💛🧡

A post shared by Matea Ibanez 88 (@mateaibanez) on

 

– Ova dva slobodna dana ponovno uživam sa svojom prekrasnom obitelji – poručio je Ibanez.

Nešto južnije smjestila se lijepa glumica Katarina Baban. A da istinski uživa na Korčuli, objasnila je fotografijama na Instagramu u kupaćem kostimu i na trajektu uz poruku da je najsretnija kad je raščupana, bosonoga i bez šminke, baš kako i priliči kad je na godišnjem odmoru.

Glazbenik Boris Rogoznica, suprug voditeljice Doris Pinčić, nije otkrio na kojoj je plaži sa sinčićem Donatom, ali je uz fotografiju na društvenoj mreži napisao: “Gradimo kule i uspomene. Kule će s vremenom nestati, a uspomene porasti.”

1/8

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije