Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kome bolje stoji

Poznate ljepotice nadmašile modele s piste i pokazale im kako se odjeća nosi

ljepotice
Foto: Pixsell
1/13
06.04.2014.
u 09:00

I Maja Šuput dobro je izgledala u jednostavnoj, uskoj, kratkoj haljini ELFS-a, iako je svojom scenskom koreografijom toj dezeniranoj plavoj haljini dodatno naglasila seksepil.

Unatoč tome što živimo u eri mode, i dalje nismo sigurni izgleda li moda koju vidimo na pisti isto tako dobro i u stvarnom životu. Na posljednjem izdanju Perwoll Fashion.hr-a i na programima na koje se odlazi posebno dobro odjeven, jedno je postalo jasno: jedino Severini doista sve što je u posljednje vrijeme odjenula stoji kao manekenki koja je na pisti nosila taj isti model. Tako je bilo i s haljinom popularne dizajnerice Aleksandre Dojčinović koju je Severina nosila prateći Aleksandrinu reviju. Aleksandra je znala kome će najbolje stajati haljina sašivena od najfinije rukom rađene čipke koju je jedva pronašla u Parizu. Sva je sašivena od pola metra širokih komada čipke i dopunjena retro ogrtačem koji poput latica tulipana samo blago zaogrće ruke.

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

I Maja Šuput dobro je izgledala u jednostavnoj, uskoj, kratkoj haljini ELFS-a, iako je svojom scenskom koreografijom toj dezeniranoj plavoj haljini dodatno naglasila seksepil. ELFS i Renata Sopek također se dobro rimuju kad je riječ o trendovskoj blijedoružičastoj seksi haljini koju je nedavno nosila na njihovoj reviji u Kineskom paviljonu. Lako je dizajnerima i s ljepoticom poput Bojane Gregorić koja je dobro iznijela koktel-haljinu Ivice Skoke puderaste nijanse s crnim čipkastim ukrasima. Bliže običnim curama koje s pistom nemaju veze bila je Marijana Batinić kojoj je dobro stajala bijela pelerina Krie Designa s dugim resama, iako ni blizu kao manekenki na pisti. A Moniki Kravić bolje bi bilo da je zaobišla model Aleksandre Dojčinović s volanom koji se prostire po poprsju.

Komentara 2

TA
tana
09:55 06.04.2014.

Obicno na komentiram naše celebritiyje, ali ovaj put se mora priznati da su haljine mrak i da im odlično stoje.Očito za te modele treba imati malo oblina, a ne ovi suhe grančice koje su tak suhe da im sve visii na njih, pogotovo su im "super" te okserice od nogu. Bljak!

SE
sestrićna
15:16 06.04.2014.

se bi one meni filmiće snimale..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije