Naslovnica Showbiz Zvijezde

Portret zavodnika: Jovan zna što je ljubavna bol, a životinje nikad ne bi prodao

Za ljubav je, kaže, spreman učiniti gotovo sve. No odlučno tvrdi da životinje i selo nikada neće prodati ili napustiti.
11. veljače 2019. u 07:00 5 komentara 6204 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

– Bojim se za one cure, one tri, jer su mlade – rekla je Paulina Tomičić nakon što je Jovan Karapandža odlučio da je neće odvesti na svoju farmu.

fatalna beograđanka Ivana iz 'Ljubav je na selu' tjerala bivšeg na test očinstva u realityju

Paulina i Jovan u jednoj su se epizodi RTL-ova reality showa “Ljubav je na selu” prvo strastveno ljubili u bazenu, a nakon toga zaključali u sobu, no nitko ne zna što su tamo radili jer ih nisu omele ni druge djevojke koje su energično kucale na njihova vrata i prozore. Ipak, kada je morao odlučiti koga će povesti na farmu, on je odabrao Ivanu Matić, 27-godišnjakinju iz Beograda, Victoriju Memić i Sanju Kralj, dvije 22-godišnjakinje iz Zagreba.

Kupio tri napuštena imanja

Dok ga je odbačena Paulina opisala kao dvoličnu osobu koja samo traži avanturu, on za sebe kaže da je komunikativan, zabavan, iskren i znatiželjan, a vrijeme voli provoditi jašući konje ili izlazeći s prijateljima. Mladi Slavonac iz Mlake Antinske kraj Vinkovaca vlastitim je rukama izgradio pravo poljoprivredno carstvo. No muči ga usamljenost, rekao je u intervjuu za Radio Nova Gradiška prošle godine. Požalio se da u selu više nema vršnjaka i da su kuće njegovih susjeda u kojima su do sada živjele i po tri generacije potpuno prazne. – Danas je moje selo smrtno bolesno i svakodnevno gledam kako umire, jer iz njega odlazi mladost, odlazi život. Starci umiru sami, a djeca se ovdje više ne rađaju – tužno je zaključio Jovan. Odlučio je ipak da neće dopustiti da ta napuštena imanja propadnu pa je novcem koji je zaradio prodajom mlijeka kupio čak tri. – Borim se da ostanem jer to želim, ali isto tako želim i osnovati svoju obitelj, želim biti otac i gledati kako moja djeca rastu, baš ovdje, gdje sam i ja imao sretno djetinjstvo – rekao je. Na svome imanju ima stotine životinja, ali najviše voli jahati konje i zato traži djevojku koja kao i on voli životinje.

Ljubav je na selu Ne odustaju: Neke kandidatkinje ljubav u showu traže i po treći put

U show ga je prijavio prijatelj, a kada su za to saznali ostali prijatelji, dali su mu ultimatum – ako ne bude sudjelovao u showu, oni se više s njim neće družiti. Priznao je da mu obitelj nije baš bila oduševljena činjenicom da će sudjelovati u reality showu, no sada ga podržavaju. Podršku koju ima od obitelji možemo najbolje vidjeti na društvenim mrežama, posebno Facebook profilu njegove majke Gordane koja je iznimno ponosna na svog sina te ne propušta priliku objaviti neku njegovu fotografiju i pohvaliti se. Jovan ima i sestru Draganu s kojom je u izrazito dobrim odnosima, često se druže i zajedno izlaze. Prije ulaska u emisiju, Jovan je bio u nekoliko kraćih veza, no nijedna od njih nije bila ozbiljna. Kaže da ne zna opisati što je zapravo ljubav, no zna što je ljubavna bol. – Više sam puta imao slomljeno srce. Nisu bile u pitanju veze, nego neuzvraćena ljubav – otkriva farmer. Možda je to razlog zašto na Facebooku kao najdraže glazbenike navodi Đorđa Balaševića i Slavonske dukate. Za ljubav je, kaže, spreman učiniti gotovo sve. No odlučno tvrdi da životinje i selo nikada neće prodati ili napustiti.

Prikriveni romantik

– Ako je prava ljubav, spreman sam učiniti skoro sve. Neke stvari ne bih nikad učinio. Imao sam ponuda da prodam životinje, konje, ali to nema šanse, nikad. Selo i životinje ne dam nikad – rekao je u razgovoru za RTL. Ova činjenica mogla bi mu stvarati probleme u vezi s njegovom zlatnom djevojkom Sanjom Kralj, jedinom od odabranica koja je otkrila da se boji velikih životinja kao što su krave, svinje i konji.

Anketa Što kažete na Jovanovu odluku da izbaci Paulinu?

Čini se da je ovaj svestrani mladić ipak u duši prikriveni romantik iako to možda ne pokazuje u emisiji. Naime, priznao je da se jednom prilikom probudio u tri ujutro kako bi djevojci odnio bombonijeru.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • sudbina x:

  Dovoljno je da produkcija među starce i introvertirane tipove ubaci jednog srbina kako bi on postao glavna faca i zavodnik...Uvijek ponavljaju isto...Da je za išta ne bi tražio ženu na taj način...E moj Jovo.....

 • vorda400:

  Kad ti uleti kakva budeš ti više toga prodao😁

 • Avatar Krckan
  Krckan:

  Haha a večernji svaka čast. Zbilja pomičete granice. Prema istoku dolje.