Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEŠLAGIĆ I KOJO

Popularni regionalni glumci oduševljeni uspjehom Vatrenih

Enis Bešlagić, Luka Modrić i Ivan Rakitić
Foto: Instagram
1/4
18.07.2018.
u 14:54

- Zasluženo i sve naj od srca vam želim! Toliko borbenosti i poniznosti...Vi ste kao tim pokazali da i dobro ima priliku biti u prvom planu u ovim vremenima. Ostanite takvi skromni i dobri, uživajte zasluženo - napisao je Enis pokraj fotografija

Brojne poznate osobe u regiji i dalje čestitaju Vatrenima na velikom uspjehu, a jedan od njih je i popularni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić. Enis je na Instagramu objavio dvije fotografije s nogometašima. Na jednoj pozira s Modrićem i Rakitićem, a na drugoj s Vidom, Brozovićem i Lovrenom.

- Zasluženo i sve naj od srca vam želim! Toliko borbenosti i poniznosti...Vi ste kao tim pokazali da i dobro ima priliku biti u prvom planu u ovim vremenima. Ostanite takvi skromni i dobri, uživajte zasluženo. Nemam dva srca, jedno za ljubav, a drugo za mržnju. Moje je samo za Ljubav - napisao je Enis pokraj fotografija.

Vrlo brzo je za ove gotografije dobio 11 tisuća lajkova, ali i brojne pohvale pratitelja. Među njima se našao i srpski glumac Nikola Kojo, koji mu je napisao "Tako je brate, samo ljubav", a Bešlagić mu je odgovorio: "Voli te brat".

Inače, Kojo je na Twitteru prije nekoliko dana komentirao i našu predsjednicu, o kojoj su pisali svi svjetski mediji nakon finala u Rusiji.

- Manje mi smeta predsjednica koja grli stative i korner zastavice nego predsjednik koji vrijeđa i prezire svoj narod - napisao je Kojo.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar yumamic
yumamic
15:45 18.07.2018.

Evo, sad i Jugoslaveni rade selfije s Vatrenima. Pa ne igraju Vatreni za Orijunoslaviju.

KR
kruti221
23:55 18.07.2018.

ko nas bre zavadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije