Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAJA PETRIN

Ponovno mi je darovan život pa ću rođendan slaviti 15. listopada

Maja Petrin
30.10.2009.
u 14:51

Tako sam odsad i ja od horoskopske Račice postala Vaga pa ćemo ubuduće u listopadu mi sve tri cure skupa slaviti rođendan!

Umorna sam i pospana, ali presretna jer sam živa i kod kuće sa svojom kćeri Petrom, kujicom Pikom te svojim roditeljima koji žive u istoj zgradi pa me sad maze i paze – puna optimizma i životne energije rekla nam je 37-godišnja zagrebačka glumica Maja Petrin koja se u utorak vratila iz bolnice Sestara milosrdnica u kojoj je 15. listopada bila hospitalizirana jer je doživjela težak srčani udar.

U bolnicu je primljena u posljednji čas za spas života, srce joj je poprilično oštećeno, a ugrađena su joj i dva stenta. Iz bitke koju je na kraju srećom dobila, izašla je jača nego ikad te okrenuta sama sebi i svojim curama.

– Neka je to klišej, ali ja sam 15. listopada doista ponovno rođena. Taj dan je i naša kujica Pika proslavila drugi rođendan, a moja Petra rođena je 7. listopada. Tako sam odsad i ja od horoskopske Račice postala Vaga pa ćemo ubuduće u listopadu mi sve tri cure skupa slaviti rođendan! – šali se s cijelom situacijom Maja.

No da njezino stanje nije bezazleno, podsjeća je svakodnevna doza tableta koje će cijeli život uzimati i rehabilitacija na koju će odlaziti u Srčanu stanicu.

– Moj tata je imao infarkt, no liječnici kažu da sam ja proživjela puno goru varijantu. Sad se bacam na dijetnu hranu, šetnje Sljemenom, mislit ću samo na sebe, tepati svojem srcu i slušati ga da stanem kada se umori – kaže glumica. Uz promjenu životnih navika, riješila se i svoje 20 godina duge ovisnosti.

– Nisam zapalila od tog kobnog dana. Pušila sam kutiju i pol dnevno, no cigareta mi sad ne pada ni na pamet. Bila sam i na rendgenu pluća i liječnici tvrde da su kao u bebe. Dakle svi otrovi išli su preko srca i tome je sada kraj – zaključuje glumica koja se u kazalište vraća sljedeće godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije