Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE OPTUŽBE

Slavni filmaš sve više tone: Javila se i Angelina Jolie i Gwyneth Paltrow!

Angelina Jolie
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
10.10.2017.
u 21:35

New York Times nastavio je priču o producentu koji je tijekom godina seksualno napstvovao brojne glumice. Javile su se i one najpoznatije

New York Times nastavlja s nizom optužbi na račun hollywoodskog producenta Harveya Weinsteina, kojeg su brojne glumice optužile za seksualne napade. Danas su objavili i kako se među glumicama koje je napadao pohotni Weinstein nalaze i one s A liste, između ostalih Angelina Jolie,  Gwyneth Paltrow, Rosanna Arquette i druge.

U novom izvještaju Timesa navodi se kako je Weinstein dovodio glumice u svoj apartman kako bi raspravljali o filmovima. No, tamo bi tražio masažu, skidao se ispred njih, neprikladno ih dirao, te nudio seksualne usluge u zamjenu za dobre uloge.

Angelina Jolie rekla je kako joj se tijekom snimanja filma "Ljubavne igre" Weinstein nabacivao u hotelskoj sobi, a ona ga je odbila.
- Imala sam loših iskustava s Weinsteinom u mladosti, i zbog toga sam odlučila da više nikad ne radim s njim, te upozorim druge - rekla je Jolie za NY Times.

Gwyneth Paltrow rekla je kako ju je Weinstein pozvao u svoj apartman na Beverly Hillsu nedugo nakon što joj je dao ulogu u filmu "Emma", adaptaciji Jane Austen. Tada je imala 22 godine. Tvrdi kako je producent stavio ruku na nju i zatražio da ga masira u njegovoj sobi. Pobjegla je i to ispričala svom tadašnjem dečku, Bradu Pittu. Pitt je tada rekao Weinstenu da nikad više slučajno ne dotakne Gwyneth.

- Weinstein je poludio. Počeo je vikati na mene zbog svake sitnice. Bojala sam se da ne izgubim ulogu u filmu - rekla je Paltrow.
Sličnu priču ispričala je i Arquette. Pozvao ju je da dođe po scenarij u njegov apartman. Kad je stigla, Weinstein ju je dočekao u kućnom ogrtaču i žalio se na bolove u vratu. Tražio je da ga masira.

- Preporučila sam mu profesionalnog masera, no on je zgrabio moju ruku i stavio je na svoje međunožje - rekla je Arquette koja je nakon toga pobjegla iz Weinstenovog apartmana, a ulogu nije dobila.

Komentara 4

SE
serđo12
22:06 10.10.2017.

Kada si gay,ponudis sex dvjema najljepsim žemama i onda cijelo selo misli da nisi gay,a ti dalje šmrčeš bijelo i uživaš s momcima!

KI
kizz1
06:13 11.10.2017.

ovaj je valjda volio sam o Brad Pittove žene

GV
golub Vaso
23:43 10.10.2017.

pripadnik izabranog naroda je zaštićen kao popovi u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije