Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesenska shema

ANKETA Počeo je prvi krug borbe za gledanost: Što ste sinoć gledali 'Masterchef', 'Život na vagi' ili 'Metropolitance'?

Foto: Promo
1/13
27.09.2022.
u 08:57

Nakon okršaja sadržaja iz ovog zabavnog segmenta programa u nedjelju 2. listopada vidjet ćemo i koja će od tri televizijske kuće imati veću gledanost u informativnom programu jer tada svi dnevnici počinju u 19 sati.

Kao i svake jeseni televizijske kuće otvorile su novu TV sezonu s najboljim sadržajem iz svog programa i sinoć je započela bitka za gledanost u zabavnom segmentu jer su i HRT, Nova TV i RTL u prime timeu jučer startali s najboljim sadržajem koji su pripremili u zabavnom i dramskom programu. Nova TV za naklonost publike bori se s  "Masterchefom", s RTL-a pak stiže nova sezona njihova uspješnog showa "Život na vagi", dok su na HRT-u gledatelji u ponedjeljak u prime timeu ponudili novu seriju "Metropolitanci".

Nova TV još je prošli tjedan počela s prikazivanjem nove sezone "Masterchefa" u kojem ćemo sljedećih tjedana gledati kuhare amatere kako se bore za titulu najboljeg, a kulinarska emisija na programu je Nove TV od ponedjeljka do četvrtka oko 21.20 sati. Gledatelji su dobro upoznati i s konceptom RTL-ova showa "Život na vagi" u kojem kandidati pokušavaju promijeniti svoje životne navike i uz pomoć trenera Maje Ćustić i Ede Mehmedovića i ostalih stručnjaka izgubiti višak kilograma. I RTL-ov adut na programu je od ponedjeljka do petka u otprilike istom terminu kada i "Masterchef".  Sinoć su se gledatelji HRT-a upoznali s radnjom i likovima serije "Metropolitanci" koja kroz 14 epizoda donosi priču o dvije obitelji u polufiktivnom zagrebačkom naselju, usred pandemije, nakon potresa.

Serija će se prikazivati ponedjeljkom i utorkom, a radnja serije prati stanovnike naselja Vrtovec koji su se doselili iz starog centra grada jer su im stanovi razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje... Nakon okršaja sadržaja televizijskih kuća iz ovog zabavnog segmenta programa u nedjelju 2. listopada vidjet ćemo i koja će od ove tri kuće imati veću gledanost u informativnom programu jer tog dana prvi put će sve središnje informativne emisije počinjati u 19 sati. 

VIDEO Bivši zaposlenici Meghan Markle otkrivaju da je šefica iz pakla: Zvala je svakih deset minuta i urlala!

Komentara 9

CR
crocro
09:47 27.09.2022.

Da postoji i četvrta opcija glasovanja pod rubrikom "NIŠTA", ja bih vrlo rado glasovao za tu opciju. Ali nažalost, nemam tu mogućnost. U najgledanijim terminima vaganje i kuhanje oduzima cijele večeri jer emisije traju taman toliko da poslije njih trebate ići na spavanje. I tako neprekidno i previše nametljivo. Priznajem da to privlači dobar dio ženske populacije ali i muške, no uvjeren sam da bi za takve emisije koje oduzimaju cijelu večer trebalo emitirati u nekim drugim terminima.

DU
Deleted user
10:27 27.09.2022.

tko je lud gledat ove uzase?

DU
Deleted user
10:20 27.09.2022.

Gledao sam na Njemačkom RTLu utakmicu Engleska - Njemačka 3:3. TV Novu, RTL I, RTL II, Domu ne gledam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije