Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bili su zajedno 12 godina

Pique je bio iznenađen kada je Shakira objavila da prekidaju, a otkriven je i još jedan nepoznat detalj njihove veze

FILE PHOTO: Colombian singer Shakira and her partner, Barcelona soccer player Pique, attend the Basketball World Cup quarter-final game between the U.S. and Slovenia in Barcelona
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
07.06.2022.
u 22:20

Netko blizak Piqueu uvjerio me da nije bilo nevjere s njegove strane, izjavio je emisiji Viva la Vida novinar Jose Antonio Aviles.

Mediji u Španjolskoj otkrivaju nove detalje odnosa sada bivših partnera pjevačice Shakire i nogometaša Gerarda Piquea. Prema njihovim saznanjima tijekom 12 godina veze par je bio u otvorenoj vezi i španjolski novinar Jose Antonio Aviles kaže kako nogometaš nije znao da će pjevačica objaviti ja društvenim mrežama izjavu o njihovom prekidu i to ga je dosta iznenadilo. 

- Žao nam je što potvrđujemo da se rastajemo. Za dobrobit naše djece, koja su naš najveći prioritet, molimo da poštujete njihovu privatnost. Hvala na razumijevanju - izjava je koju je objavila Shakira.  U emisiji Viva la Vida novinar Aviles ispričao je kakva je reakcija bila Piquea na javnu objavu njegove partnerice s kojom ima dvoje djece, sinove devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

- Netko blizak Piqueu uvjerio me da nije bilo nevjere s njegove strane. Jako se iznenadio zbog prekida i izjave koju je Shakira poslala - kazao je Aviles. Prema njegovim saznanjima par nije od početka bio u otvorenoj vezi, tu odluku su donijeli prije par godina kada im je veza bila u krizi i odlučili su kako je to najbolje za njih i dogovorili su se kako će se u javnosti i dalje predstavljati kao par.  
U zadnje vrijeme pojavile su se brojne glasine o nevjeri Gerarda Piquea i mediji u Španjolskoj su nagađali kako je nogometaš pjevačicu prevario s 20-godišnjom studenticom koja u Barceloni radi i kao hostesa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije