Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rock and roll

Petkom počinju besplatne svirke najboljih grupa iz cijele regije

MTV (1)
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/6
22.11.2010.
u 21:00

U MTV-jevoj emisiji "Hitorama", s početkom točno u 20 sati na svakom početku vikenda pred vama će se izmijenjivati Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Lollobrigida, Laka, Sevdah baby, Psihomodo pop i drugi velikani domaće scene

Živa svirka odsad više neće biti rezervirana samo za one koji za nju kupe kartu. Najpoznatije zvijezde iz cijele regije svakog petka, posve besplatno, održavat će koncerte za sve obožavatelje - u MTV-jevoj emisiji "Hitorama". S početkom točno u 20 sati na "vratima"  vikenda pred vama će se izmijenjivati Dubioza Kolektiv, Massimo Savić, Lollobrigida, Laka, Sevdah baby, Psihomodo pop i drugi velikani domaćeg "rock and rolla". Voditelji glazbenog showa bit će Ida Prester i glumac Sergej Trifunović pod čijom će palicom teći svirka u beogradskom studiju.

- Ovo je nešto posebno, zaista najveća stvar koju sam vodila. Jako sam sretna zbog toga prije svega jer domaći bendovi napokon imaju mjesto na kojem će svirati, a publika napokon ima mogućnost slušati kvalitetnu glazbu. Hitorama je i nas i MTV vratila u neke prošle dane kad je živa svirka bila jedino što se priznavalo - kazala je Ida Prester. Zbog ove emisije plavokosa voditeljica i pjevačica svaki tjedan putuje u susjednu Srbiju. Život na kotačima uopće joj ne smeta jer tvrdi Iva ovaj će joj se show zasigurno isplatiti.

- Ako ovo ne upali za promoviranje naše glazbe, zaista ne znam što bi onda moglo. Zato uživam u ovome što radim - kazala nam je voditeljica. Glazbene zvijezde koje će se publici predstavljati notama, a ne riječima, na licu mjesta upoznavat će i Sergej Trifunović.

- Ja sam rock and roll child i ovo me vratilo u dane mojeg djetinjstva jer sam iz generacije u kojoj se raslo uz ovakve emisije i muziku. Turbo folk je ozbiljno preuzeo stvar u svoje ruke i ovo je jedina emisija koja se tome može suprostaviti - pojasnio je i glumac Sergej Trifunović, "žestoki protivnik lakih nota".

 

Komentara 3

RA
rasim
23:14 22.11.2010.

jooj ja želim biti urban ko Sergej

BA
babac88
01:13 23.11.2010.

Zašto se netko, kad je ljiga, uvijek trudi biti dobar, zašto, naprimjer, ne bi bio zločest ili ravnodušan?

MR
mrkimedo
04:34 24.11.2010.

sergej ne znam tko je, al ove 3 su mi nešto najgore što se na televiziji pojavilo, zabranit ih zakonom treba, ko njima daje angažmane nije mi jasno??!!! ok ova ida kao pjeva pa sigurno ima neku publiku, al kome se sviđaju ove 2 \"tražim-sponzora-kreveljuše\", degutantno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije