Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USUSRET VALENTINOVU

Ovo je 10 najljepših ljubavnih pjesama po izboru Zorana Predina

Zoran Predin
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/13
07.02.2018.
u 15:47

Karizmatični kantautor po prvi će put proslaviti Valentinovu u Zagrebu na koncertima 13. i 14. veljače u ZKM-u

Zoran Predin i Lačni Franz idući tjedan dva dana zaredom nastupaju u Zagrebačkom kazalištu mladih, u utorak 13. veljače i u srijedu 14. veljače od 21 sat. Broj ulaznica za ove ekskluzivne koncerte je ograničen na brojku od 250 po večeri, a po svemu sudeći, impresivna karijera slovenskog kantautora ne prestaje izazivati nevjerojatan interes publike. Zoran Predin je sam najavio kako su pripreme pri kraju te da zagrebačku publiku očekuje pravi spektakl.

Karizmatični kantautor nakon 18 godina obilježavanja Valentinova u Sloveniji po prvi put će Valentinovo proslaviti u Zagrebu, a po svemu sudeći, tražit će se karta više za oba koncerta. Program će obuhvatiti poznate Predinove hitove iz različitih razdoblja njegove bogate karijere, a sam koncert pod naslovom „Akustična pusa" predstavit će i nove pjesme sa istoimenog albuma, nedavno objavljenog u nakladi Croatia Recordsa.

Cijena ulaznica iznosi 150 kuna, a uz prvih 100 ulaznica za koncert 14.02. i 50 ulaznica za 13.02, organizator poklanja CD Zorana Predina, "Kosa boje srebra", koji će posjetitelji moći preuzeti u ZKM-u prije samog koncerta uz predočenje ulaznice.

Zorana smo kao najavu koncerta pitali da nam kaže kojih je za njega 10 najboljih ljubavnih pjesama. Evo njegovog izbora:

1. Soul Shadows - The Crusaders feat.: Bill Whiters

2. Wicked games - Chris Isaac

3.  La vie en rose - Edit Piaf

4. To the end of love - Leonard Cohen

5. Hurt - Johnny Cash

6. Where of when - Brian Ferry

7.  The man who sold the world - David Bowie

8. Nothin compares with you - Jimmy Scott

9. Nature boy - Nat King Cole 

10. Imagine - John Lennon

 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
17:02 07.02.2018.

" Karizmatični kantautor ". Pomislih taj će sigurno napuniti arenu, a ono pjevat će u kazalištu koje ima sjedala, gotovo koliko i zaposlenih.

Avatar Marenggo
Marenggo
17:19 07.02.2018.

Najljepša ljubavna pjesma po meni je od Kiće Slabinca "Zbog jedne divne crne žene"...

OO
onako_ovlaš
17:08 07.02.2018.

u normalnim zemljama čim netko jako pređe crtu moralnosti,posljednji primjer kevin spacey,odmah nestane, a ovdje sa javnom nasilniku daje spravljanje toplista pjesama o ljubavi,urednički primjer za slijediti,bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije