Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDARNI Boris Leiner

'Ovako nešto o Azri još nitko nije napisao. Ja i Štulić skoro smo se potukli na rastanku, da nije bilo Pađena...'

13.10.2022.
u 19:53

"Puno je toga napisano o Azri, ali rakurs publike dosad nije obrađen. Tako sam uz pomoć supruge Jasminke skupio nevjerojatne priče ljudi svih godišta i profesija koji su pratili i slušali Azru od samih početaka i slušaju je i danas. Priče u knjizi obiluju mnoštvom zanimljivih detalja koji su i mene iznenadili"

Ključne riječi

Komentara 2

RO
romobil
08:34 14.10.2022.

Što kaže¸Nikolina Pišek?

ML
mladjo0808
04:00 15.10.2022.

Leiner je hrvatska rock legenda, jedan od najboljih hrvatskih bubnjara ikada, čovjek sa "sve četiri na zemlji", ostavio je neizbrisiv trag na hrvatskoj rock sceni. Kapa mu do poda, što god Štulic govorio. Nije upitno da je Štula bio pjesnikik za respekt, ali bez Leinera i Hrnjaka ne bi ostvario ono što jest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?