Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje na kladionicama

Ova 18-godišnjakinja s Malte favoritkinja je Eurosonga, evo kako stoji naša Albina

Foto: Instagram
1/6
05.04.2021.
u 21:45

Na Wiwibloggsu Malta je već danima na vrhu liste kao pobjednica, a britanske kladionice daju joj 17 posto šansi za pobjedu

Ahoy Arena u Rotterdamu od 18. do 22. svibnja ugostit će glazbene predstavnike europskih zemalja na glazbenom natjecanju Eurosong na kojem Hrvatsku predstavlja Albina Grčić. S pjesmom "Tick Tock" osvojila je domaću publiku, a sudeći po komentarima na društvenim mrežama i na YouTubeu gdje na službenom kanalu Eurosonga njezina pjesma ima 2.2 milijuna pregleda, pjesma osvaja i simpatije brojne publike ovog najpoznatijeg glazbenog natjecanja. Kladionice svako malo objavljuju tko je od glazbenika među favoritima, a britanske kladionice donose informaciju kako kod njih od 39 natjecatelja koje ćemo gledati na ovogodišnjem izdanju Eurosonga kao favoritkinja slovi predstavnica Malte - Destiny.

Na Wiwibloggsu Malta je već danima na vrhu liste kao pobjednica, a britanske kladionice daju joj 17 posto šansi za pobjedu. Našoj predstavnici Albini Grčić na kladionicama predviđaju siguran plasman u finale. Ona ima samo 18 godina i prije šest godina bila je pobjednica na dječjem izdanju Eurosonga, a njezina pjesma  "Je Me Casse" postaje sve veći hit među obožavateljima Eurosonga. Destiny je 2017. godine sudjelovala u showu "Britain's Got Talent" i došla je do polufinala, ali pobjeda joj je izmakla u ovom showu.

Sreća joj se zato nasmiješila kada je na Malti sudjelovala u "X Factoru" i tamo je pobijedila i da predstavlja Maltu na Eurosongu 2020. u Rotterdamu s pjesmom "All of My Love". Zbog pandemije Eurosong je prošle godine otkazan ali Destiny će i ove godine predstavljati svoju zemlju samo s  pjesmom "Je me casse". 

 

Komentara 2

CO
Cobra
15:17 06.04.2021.

Bolje ona nego "naša" Talijanka

CO
Cobra
15:11 06.04.2021.

Nije naša nego Vaša, moja sigurno nije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije