Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'BRAK NA PRVU'

Otkriveni detalji romantičnog vjenčanja Adama i Gordane: 'Plaža nam je bila obostrana želja'

Goga i Adam
Foto: Instagram
1/10
30.08.2021.
u 16:11

Par se vjenčao na pješčanoj plaži uz zalazak sunca, a mladenci su bili obučeni u bijelo.

Sudionici showa 'Brak na prvu' Adam Kromer i Gordana Marelli prošlog vikenda su izmijenili bračne zavjete. Vjenčanje se održalo na plaži Ždrijac u Ninu. "Plaža nam je bila obostrana želja", otkrila je mlada za RTL.hr. Po fotografijama se vidi koliko su se potrudili oko tog dana te da im je zaista sve bilo kao iz bajke. Par se vjenčao na pješčanoj plaži uz zalazak sunca, mladenci su bili obučeni u bijelo, a fotografije možete vidjeti ovdje. Mladenka je otkrila i da je na njihovom vjenčanju prisustvovalo tridesetak osoba.

Inače, Adam i Gordana su se prije nekoliko mjeseci doselili u Zadar, a razlog selidbe je bio Gordanin stariji sin koji u Zadru ide u školu. Par zajedno ima sina Noela koji ima jednu godinu.

Podsjetimo, par se upoznao na snimanju showa 'Brak na prvu', ali ih stručnjaci nisu uparili na setu. Gordana je bila 'udana za Dejana Vukobratovića, a Adam "oženjen" Nikolinom Tutić. Adam i Gordana su se počeli družiti, a nastavili su i nakon snimanja showa te su ubrzo započeli i zajednički život. Dodajmo i da je par nedavno objavio i da čekaju drugo dijete.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao sanji Doležal u dekolte"

Komentara 1

ČS
Čuvaj se senjske ruke
21:58 31.08.2021.

Nikad čuo za ove. Nebitni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije