Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolne uspomene

Oprah napravila prvi intervju s djecom Michaela Jacksona

Oprah Winfrey
Reuters
09.11.2010.
u 09:13

- Nitko ne shvaća kako je on bio dobar otac, nama najbolji. I pravio je najbolji francuski tost na svijetu, odlično je kuhao. Ljudi se iznenade kad im to kažem - izjavila je 12-godišnja kći kralja popa Paris Jackson.

Godinu i pol dana nakon smrti Michaela Jacksona njegova majka Katherine i djeca Prince, Paris i Blankett otkrila su Oprah Winfrey mnoge lijepe uspomene iz života s prerano preminulom zvijezdom.

Uvijek ekscentrični pjevač djecu je školovao kod kuće, no nakon njegove smrti ona su počela pohađati privatnu školu. Izuzetak je najmlađi Blankett koji zbog svoje sramežljivosti i introvertiranosti još dobiva poduke kod kuće, no sljedeće će godine i on krenuti u školu.

Katherine Jackson izjavila je kako joj je sin bio opsjednut plastičnim operacijama i unatoč njenim savjetima i upozorenjima nikad se nije riješio mnogih svojih ovisnosti. Objasnila je kako nikad neće uspjeti preboljeti sinovu  smrt, ali za nju nikog ne optužuje.

Najstariji Prince otkrio je da je njihov otac volio šetati plažom i jesti čokoladice, a jednom su na krovu  kuće u Las Vegasu promatrali svjetla velegrada i grickali Snickers. Suprotno očekivanjima 12-godišnja Paris izjavila je da je Michael bio odličan kuhar.

- Znao je kuhati, pripremao nam je najbolji francuski tost na svijetu, vodio nas u muzeje, trudio se da kvalitetno provodimo slobodno vrijeme. Bio nam je najbolji tata na svijetu i nedostaje nam beskrajno - zaključila je.

Na obiteljskom intervju iznenada se pojavio i omraženi otac Michaela Jacksona Joe Jackson koji je po tko zna koji put zanijekao da je tukao svoju djecu, no supruga Katherine ga je prekinula opomenuvši ga kako je možda vrijeme da napokon javnosti prizna svoje grijehe.

Komentara 1

AN
AnaB1982
16:52 10.11.2010.

Ajme ludosti...jednom su na krovu grickali Snikers.... who gives a fuck

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije