Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imala je 18 godina

Ona je jedna od najljepših Hrvatica, a izgledala je drugačije prije 15 godina na izboru za miss

Jelena Glisic
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
1/5
19.06.2020.
u 08:00

Loto djevojka i voditeljica Jelena Lešić kaže kako je izbor za Miss Universe bio velika prekretnica za nju.

Za loto djevojku Jelenu Lešić mnogi kažu kako je jedna od najljepših Hrvatica, a titulu Miss Universe osvojila je 2005. godine kada je imala 18 godina i Jelena često ističe kako joj je to bila prekretnica u njezinom životu. U to vrijeme selila se u Zagreb zbog fakulteta i bila je u centru medijske pažnje zbog titule koju je osvojila.

- Uvijek ističem da je ta godina bila prekretnica u mom životu, sve nešto nepoznato, iz male sredine došla sam u veliki grad. Izbor mi je sve dobro donio, nikad ništa mi nije loše ponuđeno, niti sam se našla u neugodnoj situaciji. Izbor mi je promijenio život - rekla je Jelena u jednom intervju. Njezin tada mladenački look sasvim se razlikuje od elegantnog i ženstvenog stila koji Jelena sada njeguje i zbog kojeg se često nalazi i na listi najljepše odjevenih Hrvatica. Prije dvije godine bez velike pompe i najave Jelena je rekla sudbonosno da svojem dečku Krešimiru Lešiću.

07.03.2005., Zagreb - Izbor za Miss Universe Hrvatske. Prva pratilja i Miss fotogenicnosti Branka Raskovic, Miss Universe Jelena Glisic i druga pratilja Olga Crvelin. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Ceremonija vjenčanja bila je intimna i uz prisustvo samo najbližih članova obitelji. Jelena je htjela da joj taj dan bude opušten i ležeran i da ne bude u stresu i zato su se odlučili na ovakvo vjenčanje. Ispričala je jednom prilikom kako nikada nije ni zamišljala svoje vjenčanje niti je maštala o savršenoj vjenčanici i zato nije ni htjela raditi preveliku strku oko tog dana. Njezin suprug je s Lošinja i zato Jelena živi na relaciji Zagreb - Lošinj. Razmišljala je Jelena i od danu kada će možda napustiti male ekrane i odlučila je kako će joj buduće zanimanje biti posrednik u prodaji nekretnina za što već ima i licencu.

VIDEO Sve ljubavi Severine Kojić

 

Ključne riječi

Komentara 5

BL
bluescreen
08:54 19.06.2020.

Ljepa i pametna..

PI
Piksy
14:22 23.06.2020.

Boze..ko cigančica je bila tad kad je pobjedila na izboru..sad puno bolje izgleda

LI
lily
23:18 19.06.2020.

Ne prepoznatljiva do bola (nos, usta, podignuti i napunpani obrazi, grudi...). Made: plastika od glave do pete. Neka bar objavi ime umjetnika (kirurga), pa da osim nje i Severine imamo i drugih "ljepotica"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije