Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez dlake na jeziku

Ella Dvornik oplela po Berošu i Škori: 'Naporni ste s petljanjem u ženske organe'

Foto: Pixsell, Facebook
1/4
18.06.2020.
u 11:34

Ella Dvornik osvrnula se na sučeljavanje Gordana Jandrokovića i Miroslava Škore u studiju Večernjeg lista.

Ella Dvornik gotovo svakodnevno javno komentira aktualna zbivanja. Ne libi se izreći svoje mišljenje ni o čemu, a to je dokazala i prozvavši čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru i ministra zdravstva Vilija Beroša u jednom od svojih posljednjih statusa. Ellu je razljutila Škorina izjava o pobačaju koju je izrekao na sučeljavanju s Gordanom Jandrokovićem u studiju Večernjeg lista.

1/9

- Ako žena zatrudni nakon silovanja onda se mora s obitelji dogovoriti što će učiniti - kazao je Škoro, a njegovu izjavu Ella je prenijela uz poruku: "Škoro, 'ne dirajte mi ravnicu'. Fakat ste naporni s petljanjem u ženske reproduktivne organe više!!", napisala je ljutito Dvornik i izazvala lavinu komentara. Ispod objave javile su joj se brojn istomišljenici, a Ella je dodala i komentar "Tko glasa za kradeze, debil".

Foto: Daniel Pavlić

Tada su joj napisali da Škoro nije u HDZ-u, ali je ona dodala da sada ne misli na njega, nego ministra zdravstva Vilija Beroša koji je prije nekoliko dana izjavio da bi "djeci bilo bolje u domu, ako je ondje okruženo zdravo, nego kod ispospolnih parova". "Pričam za ovog drugog pametnjakovića koji trabunja o djeci u domovima", otkrila je Ella.

Foto: Daniel Pavlić

Ključne riječi

Komentara 3

RO
romobil
11:57 18.06.2020.

Žena odlučuje...

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
16:12 18.06.2020.

To je to kaj se desnih tiče . Kad udari na lijeve to će biti zbog alpinizma !

Avatar Forte
Forte
11:47 18.06.2020.

E napokon nesto pametno od Elle

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije