Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Zvijezde

Ella Dvornik oplela po Berošu i Škori: 'Naporni ste s petljanjem u ženske organe'

Ella Dvornik osvrnula se na sučeljavanje Gordana Jandrokovića i Miroslava Škore u studiju Večernjeg lista.
18. lipnja 2020. u 11:34 3 komentara 3267 prikaza
Foto: Pixsell, Facebook
Pogledajte galeriju 1/4

Ella Dvornik gotovo svakodnevno javno komentira aktualna zbivanja. Ne libi se izreći svoje mišljenje ni o čemu, a to je dokazala i prozvavši čelnika Domovinskog pokreta Miroslava Škoru i ministra zdravstva Vilija Beroša u jednom od svojih posljednjih statusa. Ellu je razljutila Škorina izjava o pobačaju koju je izrekao na sučeljavanju s Gordanom Jandrokovićem u studiju Večernjeg lista.

1 / 9
Ella Dvornik

- Ako žena zatrudni nakon silovanja onda se mora s obitelji dogovoriti što će učiniti - kazao je Škoro, a njegovu izjavu Ella je prenijela uz poruku: "Škoro, 'ne dirajte mi ravnicu'. Fakat ste naporni s petljanjem u ženske reproduktivne organe više!!", napisala je ljutito Dvornik i izazvala lavinu komentara. Ispod objave javile su joj se brojn istomišljenici, a Ella je dodala i komentar "Tko glasa za kradeze, debil".

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

Tada su joj napisali da Škoro nije u HDZ-u, ali je ona dodala da sada ne misli na njega, nego ministra zdravstva Vilija Beroša koji je prije nekoliko dana izjavio da bi "djeci bilo bolje u domu, ako je ondje okruženo zdravo, nego kod ispospolnih parova". "Pričam za ovog drugog pametnjakovića koji trabunja o djeci u domovima", otkrila je Ella.

 | Autor : Daniel Pavlić Foto: Daniel Pavlić

Josipa Lisac 4 mjeseca poslije Josipa konačno progovorila o izvedbi himne na inauguraciji: 'Nikad se nije toliko pisalo o njoj' ISELILA IZ STANA Ljubavni brodolom: Dalija Orešković rastaje se od pet godina mlađeg supruga prisjetila se Supruga slavnog glumca progovorila o bolesti: 'Počela sam planirati sprovod'
Pevex
BICIKL U PROMETU
Infrastruktura i edukacija kao preduvjet za razvoj biciklističke kulture u Hrvatskoj