Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život nakon showa

Omraženi 'Superpar' konačno na medenom mjesecu, a ovo ih čeka kad se vrate u Hrvatsku

Foto: RTL/Instagram
1/3
17.07.2019.
u 14:31

Bivša vojnikinja Matea Malnar Vrdoljak i njezin suprug Zvonimir Vrdoljak zajedno su šest godina, do čega dvije u braku. Javnosti su se predstavili u reality showu 'Superpar'.

Fitness treneri iz Splita Matea Malnar Vrdoljak i Zvonimir Vrdoljak koji su se prošle sezone borili za titulu 'Superpara' nakon showa su odlučili odmoriti od slave i otići putovati, donosi RTL.hr.

- Trenutačno smo u Kanadi. Otišli smo na tri mjeseca, vidjeti što ima. Želimo to već četiri godine i sada nam se pružila prilika. Nalazimo se u Torontu i uživamo - otkrila je Matea i dodala da su svoje ljubimce, dva psa, ostavili na čuvanje majci.

Odmor su iskoristili kako bi napokon otišli na bračno putovanje koje su dosad odgađali. 

- Pošto nikad nismo bili na medenom mjesecu, sada smo otišli. Bili smo na Karibima, u Dominikanskoj Republici, i bilo je prekrasno - rekla je Matea.

Ispričala je koliko im se život promijenio nakon showa i što namjeravaju nakon povratka u Hrvatsku.

- Prepoznavali su nas na ulici, ali sada već dva mjeseca nismo u Hrvatskoj, sumnjam da će nas prepoznavati i kad se vratimo - govori ona i otkriva da po povratku u Hrvatsku planiraju prihvatiti neke poslovne ponude koje su dobili po izlasku iz showa.

Prije povratka u Hrvatsku želja im je posjetiti Amsterdam i Tajland.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije