Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zvijezda 'airwolfa'

Od posljedica srčanog udara! Preminuo holivudski glumac kojeg su žene obožavale

Foto: Profimedia
1/2
08.03.2019.
u 19:22

Svoju posljednju ulogu odigrao je 2002. godine u filmu 'White Boy', a tijekom bogate karijere ostvario je više od 80 uloga.

Preminuo je Jan-Michael Vincent. Zvijezda CBS-ove ‘Airwolf’ umro je od posljedica srčanog udara u 75. godini života. Glumac je preminuo još 10. veljače ove godine, a vijest o smrti tek je sada dospjela u javnost.

Portal TMZ piše kako je Vincent preminuo u bolnici u Sjevernoj Karolini te da je nakon smrti kremiran. Na posljednji je počinak ispraćen u najužem krugu obitelji i prijatelja. 

Foto: Profimedia
Holivudski ljepotan, za kojim su ludjele mnoge žene sedamdesetih i osamdesetih godina, svojedobno je bio i najplaćeniji televizijski glumac. Za samo jednu epizodu serije 'Airwolf' dobivao je 200.000 dolara, a posebno ga pamtimo i po ulozi u filmu "Dan velikih valova". 

Svoju posljednju ulogu odigrao je 2002. godine u filmu 'White Boy', a tijekom bogate karijere ostvario je više od 80 uloga. Na vrhuncu karijere imao je problema s drogom i alkoholom, pod utjecajem opijata radio je izgrede u noćnim klubovima, ali i izazivao prometne nesreće. Vincenta mnogi pamte i po burnom ljubavnom životu. Ženio se tri puta, a sreću je pronašao uz suprugu Patriciu Ann kojoj se na vječnu ljubav obvezao 2000. godine.

Pogledajte i koji su poznati voditelji i glumci umrli na snimanju. 

Ključne riječi

Komentara 11

DU
Deleted user
20:09 08.03.2019.

Film Big Wednesday (Dan velikih valova) je genijalan. Nisam znao za istoimenu seriju?

US
USA
20:40 08.03.2019.

Radi njega, odnosno nakon sto sam odgledao Big Wednesday zaljubio sam se u surfanje. Cudo da nije ostvario ozbiljniju karijeru jer je on Brad Pitt svoga doba. Takodjer izvrstan u odlicnom trileru Tje Mechanic sa Charlesom Bronsonom.

Avatar istovari
istovari
20:06 08.03.2019.

Bio je i u "Vjetrovima rata"koji se snimao u Zagrebu i njegovoj okolici davne 1982....počivao u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije