Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Moćni obožavatelj

Obama zahtijevao i dobio epizode serije 'Game of Thrones' unaprijed

Barack Obama
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
13.03.2014.
u 21:09

Biti predsjednik SAD-a ima svojih velikih prednosti. Primjerice, ako jedva čekate novu sezonu svoje omiljene serije, rok čekanja nešto vam je kraći...

Biti predsjednik SAD-a ima svojih velikih prednosti. Primjerice, ako jedva čekate novu sezonu svoje omiljene serije, rok čekanja nešto vam je kraći. Tako je Obama zahtijevao, a na kraju i dobio epizode četvrte sezone serije 'Game of Thrones' unaprijed. David Benioff i D.B. Weiss, autori serije, otkrili su za Vanity Fair da je predsjednik dobio epizode.

- Jedna od prednosti pozicije najmoćnije čovjeka na svijetu je i ta da je dobio epizode unaprijed, rekli su. Ostatak Amerike omiljenu seriju moći će nastaviti gledati 6. travnja. Obama je šefa HBO-a, Richarda Pleplera, zamolio da mu unaprijed da epizode 'Game of Thronesa' i 'True Detectivea'.

)

>>'Želiš li da ti ovo bude zadnji put da si pričao s bilo kojim predsjednikom?'

Komentara 1

NE
neboiznadzagreba
21:33 13.03.2014.

Amerika je imala predsjednika koji je bio glumac, sada ima glumca za predsjednika .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije