Naslovnica Showbiz TV

Novo iznenađenje: Prva pomisao mi je – o, Bože, što će biti od tog jela?

Natjecatelje večera očekuje novi izazov - samo jedan član natjecateljskog para će kuhati i zbog toga će u kuhinji popularnog showa zavladati totalni kaos.
13. rujna 2017. u 16:39 3 komentara 558 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/3

Poučeni dosadašnjim iskustvom iz prijašnjih epizoda showa "Tri,dva, jedan - kuhaj!", vođe timova „Vallis aurea“ i „Čili papričice“ s oprezom su dijelili recepte svojim timskim kolegama jer se boje rotacije natjecatelja za radnim jedinicama tijekom kuhanja.

Tri,dva,jedan - kuhaj! Žiri počeo gubiti živce: Radite parodiju od jela!

Međutim, to pretjerano kalkuliranje bilo je nepotrebno jer je voditeljica Doris Pinčić Rogoznica ipak uzela zviždaljku u ruku i najavila novi izazov! Naravno, natjecatelji su u šoku slušali kako će romba, škarpinu, bijele bubrege, lososa i talijanske lazanje kuhati – samo jedan član natjecateljskog para! Točnije, dok jedan kuha, drugi član mora napustiti set dok Doris zviždaljkom ne označi promjenu.

Ne kužim zašto jedan odlazi, a drugi sam kuha? Ne znam… iznenađena sam!“, komentirala je Ružica koja s Dragom dijeli zadatak pripremiti romba, morsku ribu koju nikada prije nisu vidjeli, a kamoli je kuhali. I drugi su kandidati izgledali šokirano jer ovakav rasplet događaja nisu mogli niti zamisliti.

„Prva pomisao mi je – o, Bože, što će biti od tog jela? Naviknuli smo se funkcionirati zajedno, a kako ćemo jedan bez drugoga?“, razočarano su komentirali Anto i Antonio, koji već unaprijed prihvaćaju činjenicu da će ovaj zadatak pasti.

Večeras će u studiju zavladati opći kaos – tko će popustiti pod pritiskom i svojem timu uskratiti bitne bodove, doznajte u 21 sat na RTL-u u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'!

Srodne duše Najplodonosnija sezona showa 'Ljubav je na selu' – tri para su se zaljubila Ljubav je na selu Show je tek počeo, a farmeri već žele brak i djecu. Pao je i prvi poljubac Vatreno Picek gori u pećnici, a vatrogasac Špiček spašava stvar u kuhinji

VIP izdvaja za Vas

  • westsouth:

    Bas rade negledljivu emisiju.Od mjenjanja parova pa neki kviz .Svasta.

  • ZsaZsa:

    Pa tko je samo uspio napraviti takvu glupost od tog kuhanja. Poceli smo na svim razinama biti velika NULA.

  • tretez:

    Da smo htjeli gledati glupiranje, izabrali bismo neku drugu emisiju. Nažalost, ovo sve više postaje obično glupiranje, a ne kulinarsko natjecanje. Nije više za gledanje!