Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Show je tek počeo, a farmeri već žele brak i djecu. Pao je i prvi poljubac

Foto: RTL
1/3
12.09.2017.
u 14:15

U večerašnjem nastavku farmeri će imati tulum. Kočnice će se opustiti, pa će, čim padne noć, među nekim farmerima i njihovim kandidatima pasti i prvi poljupci!

Pred farmerima osme sezone ''Ljubav je na selu'' teške su odluke. Večeras, od 20 sati, morat će odlučiti s kojih će četvero kandidata otići na ''spori spoj'' te ih bolje upoznati.


 

I dok će neki muku mučiti ne bi li odlučili koja je prava osoba da je povedu na svoju farmu, drugi će pak otići jedan korak dalje te već planirati brak i djecu! Farmeri i farmerica morat će neke od svojih kandidata držati na ''uskom povezu'' jer će u protivnom kandidati otići u suprotni tabor.

A kada im Marijana otkrije da je vrijeme za tulum, kočnice će se otpustiti pa će, čim padne noć, među nekim farmerima i njihovim kandidatima pasti i prvi poljupci!

Ljubavi i strasti neće nedostajati u večerašnjoj epizodi dokumentarne sapunice ''Ljubav je na selu'', od 20 sati, na RTL-u. A tko će s kim završiti i tko već želi potomke i brak, gledatelji će doznati večeras.

Komentara 1

DU
Deleted user
15:40 12.09.2017.

Pa di ih nadju majko mila....Takav proljev od emisije to je strasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije