Naslovnica Showbiz TV

Najplodonosnija sezona showa 'Ljubav je na selu' – tri para su se zaljubila

Svi sudionici ove sezone priznaju kako im je mnogima omiljena emisija promijenila život te da nakon nje ništa u njihovim, dosad usamljenim životima, nije isto.
11. rujna 2017. u 13:30 0 komentara 6655 prikaza
Foto: RTL
Pogledajte galeriju 1/5

 Dok će neki farmeri u novoj sezoni dokumentarne sapunice ''Ljubav je na selu'', doživjeti velika razočaranja, drugi će nošeni novim osjećajima potpuno procvjetati!

Ljubav je na selu LJUBAV JE NA SELU Književnik, poliglotkinja, vuk samotnjak, braća i poduzetnik u potrazi sa drugom polovicom
 

U svakom slučaju, svi sudionici ove sezone priznaju kako im je mnogima omiljena emisija promijenila život te da nakon nje ništa u njihovim, dosad usamljenim životima, nije isto.
 
To nam je potvrdila i voditeljica Marijana Batinić otkrivši je li istina da je ova sezona urodila s najviše ljubavnih parova. ''Ne smijem otkriti o kome je riječ, to će gledatelji vidjeti u emisijama, no ovo je definitivno najplodonosnija sezona do sada. Čak tri para su se spojila!'' prišapnula je Marijana tajnovito se smješkajući.
 
Hoće li ljubav planuti već pri prvim susretima koji će se dogoditi večeras ili će se farmeri  i farmerica postupno zaljubljivati te hoće li gledatelji ove sezone svjedočiti i ljubavi na prvi pogled, gledatelji će saznati večeras na RTL-u.

Ljubav je na selu PREMIJERA VEČERAS Skrivene i nespojive ljubavi u novoj sezoni 'Ljubav je na selu' Žele uspjeh Kulinarskim showom zavladali mito i korupcija! Evo kako se bore za ocjene Gastro show Natjecatelji "izbrisali“ Matinu traumu iz djetinjstva - opet jede krpice sa zeljem

VIP izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.