Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uskoro kreće snimanje

Sprema se nova sezona celebrity Farme, a ova bismo lica mogli gledati kako 'oru i kopaju'

Foto: Instagram
1/6
24.07.2020.
u 09:32

Ako se šuškanja pokažu istinitima, na Farmi bi moglo biti prilično uzbudljivo, a razlog tome su i nesuglasice između Snježane Mehun i Vlatke Pokos koje još uvijek nisu završene.

Nova sezona celebrity Farme uskoro bi se trebala vratiti na male ekrane. Snimanje bi, pišu 24 sata, trebalo početi u kolovozu, a jedna od opcija snimanja ekskluzivna je vila u okolici Zagreba. Iako na Novoj TV za sada šute i ne žele otkrivati ništa o novoj sezoni mnogima omiljenog reality showa, navodno su u tijeku pregovori s potencijalnim farmerima.

1/11

Na Farmu bi tako, ako uspiju dogovori, mogla ući naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll, pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos koja već godinama živi u Kanadi, poduzetnica i modna dizajnerica Snježana Mehun, splitska "vampirica" Olja Einfalt, voditelj Dalibor Petko, splitska influencerica Ella Jerković te stilist i društveni kroničar Neven Ciganović.

Ako se šuškanja pokažu istinitima, na Farmi bi moglo biti poprilično uzbudljivo, a razlog tome su i nesuglasice između Snježane Mehun i Vlatke Pokos koje još uvijek nisu završene. Mehun je tužila Pokos zbog napisa u Vlatkinoj knjizi “Život u raju”, u kojoj je spominjala i Snježanu. No Mehun je na kraju odustala od tužbe, a njih dvije danas ne razgovaraju pa bi bilo zanimljivo vidjeti kako bi funkcionirale na Farmi.

Ako pristane na sudjelovanje, Vlatka će se zbog Farme vratiti iz Kanade u kojoj živi i radi posljednjih godina, a uz to u Torontu je i diplomirala na studiju oglašavanja i marketinške komunikacije te je nakon studentskog statusa nedavno dobila i radnu dozvolu. Pokos se ovo ljeto planirala odmarati u Splitu i na omiljenom Čiovu, no pandemija koronavirusa poremetila joj je planove.Poznato je i kako je voditeljica ljubiteljica skupocjenih brendova pa ostaje pitanje kako bi se snašla na farmi, daleko od luksuza na koji je navikla. Njezina baka Ljubica svojedobno je za medije izjavila kako “motika nikad nije bila za Vlatku koja je radije pjevala”. Hoće li ovog puta doista primiti motiku u ruke, ostaje nam vidjeti.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije