Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa u ljetu

Nives Celzijus u toplesu se zabavljala u bazenu, pratitelji u transu: 'Predobra si, goriš'

Foto: Instagram
1/6
21.07.2020.
u 17:19

Nives se zabavljala u bazenu na terasi, a grudi je prekrila kolutom za plivanje. - Da vam pravo kažem uopće nije loše na ovim Šestinama - napisala je Celzijus.

Nives Celzijus ne prestaje mamiti uzdahe svojih pratitelja na društvenim mrežama. Spisateljica, glumica i pjevačica ponovno je zagolicala maštu svojim obožavateljima objavivši fotografiju na kojoj pozira u toplesu. Nives se zabavljala u bazenu na terasi, a grudi je prekrila kolutom za plivanje. - Da vam pravo kažem uopće nije loše na ovim Šestinama - napisala je Celzijus uz fotografiju na kojoj su u prvom planu završile njezine bujne grudi.

'Predobra si. Goriš!', 'Ovo je loše za srce', 'Meni bi s tobom sve bilo dobro', samo su neki od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Nives je nedavno otkrila i kako je u njezin život nakon razvoda konačno ušetao novi muškarac. – Bilo je nekih simpatija, čak i pokoji dejt, ali onda sam shvatila da to nije za mene. Mislim da sam trenutačno previše sebična za ostvarivanje takvog odnosa. Uživam u poslu, obitelji i prijateljima i čini se da ne želim da mi netko naruši uspostavljenu ravnotežu – rekla je Nives u jednom intervju. Ta situacija sada se promijenila i članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" ima novu ljubav, ali ne otkriva mnogo detalja o svom odabraniku. – Nema se tu što puno reći, to je još sve toliko svježe i nevino da iskreno ne znam ni kako bih to nazvala. Možda simpatijom koja je uzvraćena.– rekla je Nives za Story. Dodala je kako joj je ova godina bila izrazito emotivna i puna ljubavi te ima uzbudljive poslovne projekte kojima se veseli. S bivšim suprugom, s kojim ima sina Leonea i kći Taishu, Nives je ostala u jako dobrim odnosima.

Ključne riječi

Komentara 5

PI
Piksy
19:20 21.07.2020.

Daj se pocni ponasati kao zrela zena i majka dvoje tinejdera..

Avatar Uzdanica hbz
Uzdanica hbz
17:35 21.07.2020.

Taj se baš usrećio...a tek šlauf😂😂😂

Avatar pazdanebi
pazdanebi
01:37 22.07.2020.

ova zena nikad cula nije sto je to moral i ponasanje. dosta mi je da vidim njeno ime da idem povratiti. jadna djeca s kim moraju zivjeti i smijeh okolice podnositi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije