Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazak u doba korone

Beroš sa suprugom i prijateljima snimljen u centru Zagreba, evo kako je izgledalo njihovo druženje

Zagreb: Nasmijani Vili Beorš u društvu supruge prošetao centrom grada
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/5
21.07.2020.
u 10:25

Supružnici Beroš popili su piće u kafiću na Cvjetnom trgu gdje su sreli poznanike s kojima su se, umjesto rukovanjem, pozdravili laktom.

Ministar zdravstva Vili Beroš jučerašnji dan iskoristio je za druženje sa suprugom Jasminkom. Svoju bolju polovicu odlično raspoložen Beroš izveo je na piće u centar grada pridržavajući se pri tome pravila Stožera i epidemioloških preporuka. Supružnici Beroš popili su piće u kafiću na Cvjetnom trgu, gdje su sreli poznanike s kojima su se, umjesto rukovanjem, pozdravili laktom.

Zagreb: Nasmijani Vili Beorš u društvu supruge prošetao centrom grada
1/5

Vili i Jasminka u braku su od 2000. godine, a upoznali su se nekoliko godina nakon što se ona razvela od prvog supruga s kojim ima kći Lanu. Njihov prvi susret u Vinogradskoj bolnici, gdje je Beroš radio, nastavio se na kavi i već tada je zaiskrilo među njima.

– Osvojio me svojom nježnošću i neposrednošću. I tada je, kao i danas, bio jako pažljiv, često me šarmirao nekim lijepim cvijetom. Svidjelo mi se što je organiziran, uvijek je obraćao pažnju na detalje. Mogu reći da je vrlo pouzdana osoba, na koju se čovjek uvijek može osloniti – opisala je Jasminka Beroš za Gloriju čime ju je osvojio suprug s kojim ima dvoje djece, 19-godišnju kći Lauru i 17-godišnjeg sina Adriana.

20.07.2020., Zagreb - Trg Petra Preradovica. Vili Beros sa suprugom Jasminkom prosetao je sredistem grada te sjeo s prijateljima popiti pice u kafic na Cvjetnom trgu pridrzavajuci se pravila stozera vezanih za postivanje mjera radi korona virusa. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL, Ilustracija

Za svog supruga kaže da je tip osobe koja voli provoditi vrijeme kod kuće i čitati medicinsku literaturu, a voli odigrati i partiju šaha i prošetati se s obitelji Jarunom. Inače, Jasminka Beroš radi kao odgojiteljica u jednom zagrebačkom vrtiću, a više je puta kazala kako je suprugu velika podrška. – Mi jesmo jedna vezana obitelj i suprug je manje kod kuće, ali podrška smo mu i slušamo naputke Stožera – kazala je u travnju za RTL Danas.

Komentara 3

Avatar bobdog
bobdog
11:53 21.07.2020.

Pošto naručeni tekst?

DU
Deleted user
11:35 21.07.2020.

Zgodna žena. Bilo bi lijepo da pomogne suprugu da skine kilograme, nije dobro za zdravlje.

Avatar salko1951
salko1951
11:42 21.07.2020.

On je Rom??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije