Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu oprezni

Ekipa milijunaša i kralja Instagrama divlja jet skijem po obali, a dobili su i kaznu

Foto: Instagram
1/5
21.07.2020.
u 09:32

Dan Bilzerian još uvijek plovi Jadranom sa svojim društvom s kojim se voli zabavljati vozeći jet ski, ali očito ne poznaje dobro naše zakone jer je u nekoliko navrata snimljen kako ih krši-

Društvo američkog bogataša Dana Bilzeriana već danima gušta na našoj obali i kada ne istražuju ljepote i gastro ponudu na otocima i u gradovima u koje uplovljavaju skupocjenom jahtom, onda tulumare na jahti, organiziraju kostimirane zabave, a tijekom dana vole se voziti na jet skiju i to dosta brzo i blizu obale.

1/8

Kralj Instagrama koji je milijarde stekao igrajući poker nije baš dobro upoznat s našim pomorskim zakonom prema kojem se glisiranje u blizini obale kažnjava. Naime, zakon strogo zabranjuje glisiranje na udaljenosti manjoj od 300 metara od obale, a za prekršitelje je propisana kazna u od tri do 15 tisuća kuna. Jedna od djevojaka koja je s Danom na jahti jučer je objavila na Instagramu kako se vozi jet skijem. Sljedeća objava je bila fotografija na kojoj djelatnici Lučke kapetanije dolaze na Danovu jahtu koja se u tom trenutku nalazila u blizini Lastova, te je napisala:

I onda je sva zabava nestala kada su mi uručili kaznu za brzinu. Na snimkama koje je objavila na Instagramu vidi se kako se brzina kojom je vozila jet ski kretala oko 60 km/h. Dan svakako nije primjer svojim gošćama na jahti jer je i on prije nekoliko dana snimljen dok je vozio jet-ski na samo 100 metara od obale.

Ključne riječi

Komentara 1

HA
Habuhabuhabu
10:19 21.07.2020.

Turizam se gasi, a nece biti ni ribe. Pojedinci unistavaju kolektivno dobro. Vise nema ni skoljki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije