Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbila ga

Ništa od romanse! Slavna ljepotica nakon zajedničkog odmora u Francuskoj 'otkantala' Kanye Westa

Foto: ABACA /PIXSELL
1/5
17.07.2021.
u 20:30

Iako je bilo glasina o njihovoj vezi, Irina Shayk ne želi ništa više od prijateljstva s Kanye Westom, kako tvrdi jedan izvoz za Page Six.

Prema navodima jednog izvora za Page Six, manekenka Irina Shayk  (35) odbila je biti pratnja reperu Kanye Westu (44) na modnim revijama u Parizu. 

Foto: Instagram Asos

'Sviđa joj se kao prijatelj, no ne želi s njim nikakvu ljubavnu vezu', rekao je izvor te dodao 'ne želi da se njihova imena povezuju kao imena ljubavnika, a to bi se definitivno dogodilo da se pojavi s njim u Parizu.'

Foto: Profimedia
Glasine o romansi između Westa i Shayk dobile su i svoju potvrdu nakon što su manekenka i glazbenik snimljeni zajedno tijekom odmora u Francuskoj gdje je Kanye proslavio svoj 44. rođendan.

Irina i Kanye dobro se poznaju i tijekom zadnjih deset godina su i surađivali, a zadnji put je to bilo prije dvije godine kada je na Paris Fashion Weeku nosila Westove kreacije za sezonu jesen/zima. 

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije