Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zbunila javnost

Gwyneth tvrdi da je sve na njoj prirodno i zbog toga je šokirala pozirajući s ovim kirurgom

Foto: Instagram screenshot
1/5
17.07.2021.
u 19:15

Gwyneth Paltrow pohvalila se na Instagramu fotografijom bez šminke s prijateljicama Amy Griffin i Suzanneom Demisch te umjetnicom Sheilom Hicks.

Glumica Gwyneth Paltrow (48) poznata je po promoviranju prirodnog izgleda te nerijetko objavljuje fotografije potpuno bez šminke.

Tako je bilo i ovoga puta kada je pozirala u prirodnom izdanju s prijateljicama Amy Griffin i Suzzaneom Demisch te umjetnicom Sheilom Hicks.

'Uvijek je lijepo vidjeti savršena lica', 'O moj Bože, Gwyneth, prekrasna si', 'Izgledaš nevjerojatno. Prirodno si lijepa, zbog toga si mi inspiracija', komentirali su pratitelji.

Iznenađuje činjenica da je nedavno posjetila doktora Draya koji je vrlo poznat po svojim zahvatima smanjivanja bora ili stavljanja filera u usta.

Podsjetimo, glumica je izjavila kako je s godinama postala manje kritična prema samoj sebi. Kazala je da je starenje prekrasna stvar jer unutarnja ljepota napokon dolazi do izražaja.

'Uvijek sam si izgledala čudno. Mislim da je jako rijetko misliti da si lijep i kao i svaka druga žena, ne vidim to kada se pogledam u ogledalo', rekla je jednom prilikom Paltrow.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

VIDEO Albina igrala nogomet na humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije