Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba podršku

Nikolina pridržavala grudi rukama, ali pažnju je ipak ukrala torbica za 13.500 kn

Foto: Instagram Asos
1/5
18.12.2019.
u 20:05

Ristović svakodnevno uveseljava pratitelje fotkama na društvenim mrežama, a osim inspirativnih modnih kombinacija objavljuje i slike s djecom, kućnim ljubimcem, a na svima izgleda odlično.

Voditeljica Nikolina Ristović na Instagramu je objavila je fotku s jednog božićnog domjenka pokušavajući nasmijati pratitelje, no pozornost je ukrala torba brenda Valentino.

Naime, ta se torba može kupiti na stranicama luksuznih on-line trgovina za 13.500 kuna. 

Nikolina je na fotografiji bila odjevena u pripijenu zelenu haljinu, a grudi je podigla rukom. U opisu je spomenula predsjedničke izbore  te se našalila rečenicom "Kada djevojka treba svu podršku koju može dobiti".  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When a girl needs all the support she can get. #presidentialelection #tonight 🤭

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek) on

Ristović svakodnevno uveseljava pratitelje fotkama na društvenim mrežama, a osim inspirativnih modnih kombinacija objavljuje i slike s djecom, kućnim ljubimcem, a na svima izgleda odlično. 

Ipak, nisu svi uvijek oduševljeni slikama koje objavljuje. 

- Jeste li vi sestra Nevena Ciganović? - napisala je jedna pratiteljica nedavno. Htjela je, čini se, sugerirati kako Nikolina sliči na Cigija koji ne skriva da se podvrgnuo brojnim estetskim zahvatima. Nikolina je na ovo samo odgovorila: "Nevena Ciganovića bi bilo gramatički korektno. Ali pretpostavljam da previše očekujem."

Komentara 6

PT
Ptica_
21:30 18.12.2019.

svako kome nekakva torbica nadjača sise ovakvog komada treba ozbiljno preispitati svoje sklonosti!

IL
ilijan1a
21:40 18.12.2019.

Za info, meni su je preporučivali nisam ju htio.

MA
Marsal
08:11 19.12.2019.

Otres'o bih je k'o zidar ladno pivo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije